arata filtrele

Carnaval Rio de Janeiro - Sejur Brazilia - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta.
vezi mai multe detalii
Plaja Traditii si Obiceiuri Concerte
de la
EUR 209000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 6 nopti
21 Feb - 18 Feb, 2021
vezi detalii

Circuit Brazilia & Argentina - octombrie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participati pe plaja din Copacabana la minunatul foc de artificii din noaptea dintre ani. Vei continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde vei vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care vei continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 228000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 8 nopti
05 Oct - 18 Feb, 2021
vezi detalii

Carnaval Rio de Janeiro - Circuit Brazilia & Argentina - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri Natura si Salbaticie
de la
EUR 289000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 9 nopti
21 Feb - 18 Feb, 2021
vezi detalii

Discover Brazilia & Amazon - septembrie 2020 - cu Gabriela Oprea

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un circuit complex in care vei avea ocazia sa vizitezi cele mai importante atractii turistice ale Braziliei. Vei vizita metropola moderna Sao Paulo, vei explora jungla amazoniana, vei admira spectaculoasele Cascade Iguazu si nu in ultimul rand vei descoperi celebrul oras brazilian Rio de Janeiro.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri Natura si Salbaticie
de la
EUR 368000 EUR
persoana/loc in DBL/sejur / 10 nopti
23 Sep - 18 Feb, 2021
vezi detalii