Escapada pe Valea Itria / Bari-Conversano-Alberobello,Polignano a Mare - 5 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Zi1
Bucuresti-Bari-Conversano

Sosire in Bari si vizitarea orasului.Băutură de bun venit, prezentarea turului Small Villages din Valle D’itria.Seara,vizitarea centrului istoric din Conversano-Castelul, Catedrala, fosta mănăstire San Benedetto și alte biserici medievale,Cina și cazare la Hotel Daragona.

Zi2
Bari-Locorotondo-Cisternino-Alberobello

Mic dejun.Tur ghidat în orașele: Locorotondo (o întindere verde de peisaj rural, cu celebrele case de trulli cu acoperiș conic), Cisternino( un mic oraș în inima Vallei d’itria,cotat ca unul dintre cele mai frumoase orase mici din Italia),Alberobello(cunoscut pentru casutele „truli luli”, complet albe si cu acoperisuri in forma de con), cu oprire pentru a avea o privire în interiorul trulli .Insuși drumul spre Alberobello este un obiectiv turistic în sine, pentru că stânga-dreapta se aștern peisaje spectaculoase, pigmentate deja cu celebrele”trulli”. Cina și cazare la Hotel Daragona.

Zi3
Polignano a Mare- Biserica S. Maria amalfitana

Mic dejun. Vizitarea grotei castellana(a luat naştere acum aproape 90 de milioane de ani şi este una dintre cele mai importante atracţii turistice din Puglia, având o valoare inestimabilă pentru Italia).După-amiaza vizita orașul Polignano a Mare-sat medieval aliniat la marginea unei stânci înalte, unde sunt deschise multe peșteri pe mare. După vizita monopoliilor,orașul vechi, catedrala, Biserica S. Maria Amalfitana și Castelul cu vedere la port.Revenire la hotel pentru masa de seara si cazare. Cina și cazare la Hotel Daragona.

Zi4
Matera-Bari

Mic dejun la hotel.Dimineață,vizitarea Materei, parte a Patrimoniului mondial UNESCO, care va fi în 2019 capitala culturală a Europei. O extraordinară recompensă pentru locurile unde, în urmă cu o jumătate de secol, oamenii încă dormeau ghemuiți în grote. Matera ,este a doua cea mai veche așezare a lumii, după Petra, din Iordania.Cu aerul ei antic, a fost decorul pentru filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson. Acum, senzația de „înainte de Hristos” încă plutește pe străzile de piatră ale zonei Sassi di Matera, deși multe dintre fostele locuințe au fost transformate în pensiuni, magazine sau restaurante. Din loc în loc, bisericile rupestre înnobilează priveliștea. Revenire la hotel pentru cina si cazare. Cina și cazare la Hotel Daragona.

Zi5
Bari-Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport.

Valea Itria este una dintre cele mai pitorești zone ale Italiei. Este renumită pentru plantațiile cu măslini și viță de vie, este o regiune viticolă foarte importanta,dar si pentru ciudatele căsuțe numite trulli. De altfel, o altă denumire pentru vale este Terra dei Trulli. Aceste mici case albe rotunde cu acoperișuri gri din piatră arată ca din povesti. Ele se întâlnesc la tot pasul prin satele văii, dar mai ales în vestitul oraș Alberobello unde sunt cu miile. Regiunea se mândrește cu câteva orașe medievale fascinante.Sa faci o plimbare în aceleași locuri locuite de Noble cu câteva secole în urmă și sa observi arhitectura de piatră uscată,este o experiență de care te poti bucura numai în Valea Itria.O experiență bazată pe „autenticitate”, deoarece vei vizita nu numai orașele cele mai renumite cu atracțiile turistice majore, dar vei avea de asemenea, posibilitatea de a capta esența reală și sufletul acestui teritoriu.

Pretul include

  • 4 nopți cazare HB;
  • Vizitele ghidate in satele mentionate In program;
  • transport cu autocar pe tot parcursul programului;
  • Transfer aeroport;

Pretul nu include

  • asigurarea medicala;
  • mesele de pranz;
  • orice serviciu nementionat in program;
  • transport.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 80 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Grup minim 40 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;

Situat intr-o locație liniștită în Conversano, Grand Hotel d’Aragona are grădini întinse,2 piscine și un loc de joacă pentru copii. Acesta oferă camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit;

Camerele de la d’Aragona au minibar și TV;

Majoritatea au un balcon cu vedere la piscină sau gradini;

Micul dejun este tip bufet și include mâncăruri italienești tradiționale.

You can send your enquiry via the form below.

Escapada pe Valea Itria / Bari-Conversano-Alberobello,Polignano a Mare