VIETNAM circuit si sejur - 15 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Zi1
Bucuresti-Hanoi

sambata, ora 20-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 21.55-decolare, sosire,ora 00.30 in Istanbul. Ora 2.35-decolare.Sosire in Hanoi, ora 20.25.

Zi2
Hanoi

(mic dejun). Optional, plimbare (de amuzament) cu ricsa (tricicleta cu sofer) in zona veche a orasului (multe lacuri, parcuri si temple). Optional, show traditional “papusi pe apa”.
Cazare in Hanoi.

Zi3
Hanoi-Ha Long

(mic dejun). Tur (4 ore) Hanoi (asezat la inceputul Deltei Fluviului Rosu) care, printre altele, include si : Mausoleum Ho Chi Minh, Palatul Prezidential, lacul de vest, Templul Literaturii, cartierul colonial, Pagoda pe un pilon, etc.. Timp liber. Ora 15-deplasare la Ha Long cu oprire la Dong Trieu (vizita magazinul de ceramica). Cazare in Ha Long (Marea Chinei de Sud).

Zi4
Ha Long-Danang

(mic dejun). Croaziera (4 ore) in Golful Ha Long (dragonul care coboara in mare) printre unele din cele aprox. 3000 de stanci (denumite dupa forma: banana, broasca testoasa, elefantul, etc.) din calcar-vizita grota Sung Sot si Pestera Loun. Timp liber. Deplasare la Hanoi –zbor spre Danang. Cazare in zona Danang-Hoi An.

Zi5
Danang-Hoi An

mic dejun,cina si cazare (hotel 5 *-nominalizarea pana in 15,07,2018) in zona Danang-Hoi An.

Zi6
Hoi An

( mic dejun).Excursie pentru vizita statiunea litorala Hoi An. Dupa amiaza plaja si baie in mare.Cina si cazare.

Zi7
Hoi An

(mic dejun).Excursie la Da Nang-vizita Muzeul Cham si China Beach.Dupa amiaza plaja si baie in mare.Cina si cazare.

Zi8
Hoi An

(mic dejun),Excursie pt. vizita Tinutul Sfant My Son (denumit si Valea Regilor, aici se afla ruinele fostului regat Champa unde unei femei ii era permis sa aibe mai multi barbati). Dupa amiaza plaja si baie in mare.Cina si cazare.

Zi9
Hoi An

( mic dejun).Croaziera pe mare (optional). Dupa amiaza plaja si baie in mare.Cina si cazare.

Zi10
Dandang-Hue

(mic dejun).Excursie de la Dandang la Hue prin Trecatoarea Hai Van(Trecatoarea Norilor, numita asa pt. ca e la 1500 m) din Muntii de Marmura (in grotele sapate in munti se afla splendide temple). In Hue-croaziera (pe vasul dragon) pe Song Huang (raul parfumat),vizita:Mausoleum Imparatului Minh Mang,pagoda Thien Mu, Citadela Imperiala, Piata Dong Ba si Mausoleum Imparatului Tu Duc. Timp liber in Hue.Cina si cazare.

Zi11
Hue

( mic dejun).Plaja si baie in mare.Cina si cazare.

Zi12
Dandag - Ho Chi Minh

(mic dejun). Din Dandag zbor spre Ho Chi Minh (orasul scuterelor)-tur (4 ore) care, printre altele, include si: Palatul Norodom (Independentei),Catedrala Notre Dame,Muzeul Ramasitelor de Razboi, cladirile foarte inguste in fata si lungi in spate datorita taxelor pentru “iesirea la strada”, Pagoda Thien Hau, tunelele subterane (din razboiul cu trupele americane) Chu Chi, cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay, etc.Timp liber. Optional, cina in croaziera pe fluviul Mekong. Cazare in Ho Chi Minh (Saigon).

Zi13
Ho Chi Ming

(mic dejun). Optional, excursie (50 km) cu minibusul in Delta Mekongului-croaziera la Insula Unicornului /My Tho (show cu muzica si dansuri traditionale, degustare de fructe tropicale chiar din livada si de ceai vietmanez indulcit cu miere). La intoarcere-vizita Pagoda Vinh Trang. Timp liber. Cazare in Ho Chi Minh.

Zi14
Ho Chi Ming-Bucuresti

(mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroportul din Ho Chi Minh. Ora 21.40 – decolare spre Istanbul.

Vietnamul  este renumit printre altele pentru peisajele sale copleșitoare, cu munți în creștere, Hanoi, capitala,care de mii de ani atrage călătorii prin farmecul propriu, o fuziune a stilului asiatic și european, bulevarde largi pariziene și temple chinezesti colorate.

1285 € +895 €

  • Cei 895 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru ghizi locali (tot timpul) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;
  • bilete de avion (fara cele de mai jos )+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport
  • • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***/ 4**** si 8 cazari cu demipensiune in hotel 5*****;
  • bilet avion Bucuresti-Hanoi / Ho Chi Minh-Bucuresti;
  • transport cu autocar/minibus ( cu aer conditionat ) 2** corespunzator numarului de turisti;
  • taxa de viza (25 € ) pentru Vietnam.

Pretul nu include

  • biletele de intrare la obiectivele turistice si taxa de iesire din Vietnam (plata pe aeroportul din Ho Chi Minh).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

La inscriere se achita minim 1200 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 €;

Supliment single 415 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor,etc.Asigurarea medicala e obligatorie;

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;
Obs- vezi notele 1-14, 18, 29-30,38 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

VIETNAM circuit si sejur