Transalpina - 1Zi

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Transalpina
45 €

Transalpina, veche de mii de ani si totusi foarte noua, pentru multi dintre turistii romani care abia acum o descopera. I se mai spune si Drumul Regelui – pentru ca a fost reconstruit si inaugurat in 1938 de Regele Carol al II-lea. Toata familia regala l-a parcurs atunci, in ziua inaugurarii. Astazi, soseaua Transalpina este cea mai inalta sosea din tara. Punctul cel mai inalt este in Pasul Urdele, la 2145 m altitudine. Soseaua traverseaza Muntii Parang de la sud la nord si parcurge patru judete: Valcea (unde este si portiunea cu cea mai mare altitudine), Gorj, Sibiu si Alba.

Zi1

Sambata, ora 6.00-prezentare la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei -Muzeul CFR).Ora 6.15-deplasare din Bucuresti pe ruta Pitesti-Ramnicu Valcea. In Horezu- vizita Palatul Constantin Brancoveanu. De la Novaci incepe urcusul (2 popasuri de cate 30 min, la Pasul Urdele – cea mai mare inaltime, 2145 m si la Obarsia Lotrului) pe TRANSALPINA – cea mai frumoasa si inalta sosea din Romania. Deplasare pe ruta Dobra-Saliste(iesire din Transalpina)-jud. Sibiu-Valea Oltului (vizita Manastirea Cozia) – Ramnicu Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).

195 RON

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** (autobuz categ. I) cu aer conditionat.

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

La inscriere se achita toata suma;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 lei;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii.

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Obs.-vezi notele: 1, 3, 4, 8-11, 13, 14, 18, 20 si 39.

 

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.