Tot Egiptul - 16 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin

“ Pe urmele a doua din cele 7 minuni ale lumii-Piramida lui Keops si Farul din Alexandria ”

Zi1
Bucuresti-Cairo

Sambata, ora 19.40, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN TURKISH pentru destinatia Istanbul. Ora 21.35, decolare spre Istanbul. Sosire ora 23.00
Cazare in Cairo.

Zi2
Cairo

Ora 00.35-decolare din Istanbul. Sosire la ora 01.45 la Cairo. Cazare si mic dejun. Se viziteaza Muzeul de Egiptologie. Croaziera pe Nil cu cina si program artistic. Cazare in Cairo.

Zi3
Cairo

(mic dejun). La 20 km de Cairo,vizite Memphis (vechea capitala) si Saqqara (piramida in trepte). Deplasare la Giza(Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului si Palatul Parfumurilor. Cina si cazare in tren.

Zi4
Aswan

In Aswan se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat, apoi excursie cu autocarul la Abu Simbel (templele lui Ramses al II-lea si sotiei lui, Nefertari). Cazare in Aswan.

Zi5
In croaziera

(mic dejun). Se viziteaza Gradina Botanica (de pe Insula Kichner) si Insula Philae (Templul Zeitei Isis). Plimbare pe Nil cu felucca (barca) – se pot vedea (din exterior) Mausoleul lui AGHA KHAN si Insula Elefantina. Pranz, cina si cazare pe vas.

Zi6
In croaziera

(mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu. Pranz si cazare pe vas.

Zi7
In croaziera

(mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormantul lui Tutankamon), Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor. Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.

Zi8
In croaziera

(mic dejun). Vizita malul de est-Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Deplasare (4 ore) in convoi de autocare de la Luxor la Marea Rosie. Plaja si baie la Hurghada. Cina si cazare in Hurghada.

Zi9
Hurghada

(mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.

Zi10
Hurghada

(mic dejun). Timp liber: plaja si baie, shopping, scufundari. Show traditional-1001 nopti. Cina si cazare in Hurghada.

Zi11
Hurghada

(mic dejun). Traversarea (75 €-se achita in Romania) Marii Rosii – cu avionul, Hurghada-Sharm El Sheikh. In Sharm el Sheikh – plaja si baie in Marea Rosie (intre orele 11 – 14) sau shopping. Turul statiunii (portul – Sharm El Maia – Namaa Bay – Hotel Sofitel – aeroport). Deplasare cu autocarul in Peninsula Sinai. Cina si cazare la Sfanta Ecaterina.

Zi12

(mic dejun). Dimineata in zori, optional, urcare pe Muntele Sfant Sinai pentru a se vedea rasaritul soarelui. Intoarcere la hotel. Mic dejun. Vizita Manastirea Sf. Ecaterina. Deplasare (se traverseaza Canalul Suez) cu autocarul la Cairo. Cazare in Cairo.

Zi13
Cairo

(mic dejun). Excursie cu autocarul la Port Said (declarat zona duty free si situat la confluenta dintre Canalul Suez si Marea Mediterana) – shopping in zona libera. Cazare in Cairo.

Zi14
Cairo

(mic dejun). Excursie cu autocarul la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman.
Cazare in Cairo.

Zi15
Cairo

(mic dejun). Se viziteaza : Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Cazare in Cairo.

Zi16
Cairo-Bucuresti

Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 02.40 decolare spre Istanbul, sosire la ora 05.50 Ora 07.10-decolare din Istanbul, sosire la 08.30 Otopeni.

CAIRO-PIRAMIDELE-ALEXANDRIA-Sf. ECATERINA-HURGHADA – CANALUL SUEZ-PORT SAID
ABU SIMBEL-MUNTELE SINAI-SHARM EL SHEIKH 4 zile de plaja si baie la Marea Rosie
4 CROAZIERE:2 pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor), pe Canalul Suez (Port Said) si pe M. Rosie (Hurgada-Sharm el Sheikh)

1260 €+485 €

  • Cei 485 € se achita obligatoriu la agentia din Bucuresti,pentru show traditional 1001 nopti, croaziera pe Nil cu cina si program artistic, excursiile (fara biletele de intrare) la Alexandria, Abu Simbel Port Said si biletul de avion Hurghada+taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.
  • servicii ghid roman si ghid egiptean,
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • transport cu avionul Bucuresti – Cairo – Bucuresti;
  • 3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL (vapor de 5*****cu piscina);
  • 3 cazari cu demipensiune la Hurghada si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*(Tv,frigider,aer condit. si grup sanitar propriu cu dus);
  • 1 cazare pe tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun.

Pretul nu include

  • viza,aprox.20 €, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 425 €;

Grup minim 25 turisti;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au reducere de 40 €;

La inscriere se achita minim 400 €;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;
Obs – vezi notele : 1-16, 29-30, 32-39

You can send your enquiry via the form below.

Tot Egiptul