Toata Delta Dunarii - 4Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Toata Delta Dunarii
255

Delta Dunarii este cea mai reprezentativă delta din Europa şi una dintre cele mai complexe din lume. Aceasta reprezintă un obiectiv de mare atracţie prin prezenţa în cadrul ei a unei variate vegataţii şi faune – piscicole si ornitologice. Aici există cea mai bogată şi mai variată faună ornitologică din Europa si anume peste 300 de specii de pasări, unele dintre ele declarate monumente ale naturii si ocrotite de lege.

Un paradis natural ce se întinde la varsarea Dunarii în Marea Neagra, acolo unde fluviul îsi încheie calatoria de 2 860 km.Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de paduri tropicale, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5 640 km2, din care 3446 km2 se gasesc pe teritoriul Romaniei.

Delta Dunarii este locul in care vei dori sa te reintorci,cu siguranta.

Zi1
Bucuresti- Braila

Joi, ora 7.45-prezentare la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR).Ora 8-deplasare din Bucuresti pe ruta Buzau-Braila-traversarea Dunarii cu bacul-Macin. In Tulcea–popas (3 ore) pentru vizita Muzeul Deltei Dunarii si centrul orasului. Cina si cazare in Murighiol.

Zi2
Murighiol

(mic dejun). Ora 8.30 - plecare din Murighiol cu hidrobuzul (16 locuri, acoperit, viteza maxim 50 km/h) pe ruta: traversare brat Sulina-Mila 23-canal Eracle- Biserica din Solzi (popas) – Canalul Pardina - Chilia Veche(popas 1 ora) - bratul Chilia (Cernovca) – zona Periprava - Canalul Sulimanca (pe langa Padurea Letea) – lacurile: Merhei, Babina, Matita - Mila 23(popas 30 min) - Murighiol. Cina si cazare in Murighiol.

Zi3
Murighiol

(mic dejun). Ora 8.30-deplasare pe cel mai frumos brat al deltei la Sf. Gheorghe (popas 2 ore). Plaja si baie in mare. Apoi pe canale si lacurile: Erenciuc, Puiu, Rosu, Rosulet - numite inima deltei, se ajunge pe Bratul Sulina. Popas (2 ore) in Sulina. Plaja si baie in mare. Deplasare pe Bratul Sulina – Crisan – Complexul Lebada – Murighiol. Cina si cazare in Murighiol.

Zi4
Murighiol-Bucuresti

Duminica. Mic dejun. Deplasare (60 km), pe ruta Plopu- Agighiol – Sarichioi – Enisala, la Jurilovca, unde, optional, se inchiriaza salupe (400 lei dus-intors pentru 8 persoane/salupa, 25 min. pe sens) pentru deplasare pe lacul Golovita la Gura Portitei. Deplasare (50 Km) cu microbuzul pentru vizitarea Cetatii Histria. Deplasare pe ruta Ovidiu–Medgidia–traversarea Dunarii (podurile: Cernavoda, Fetesti)-Lehliu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR).

Tulcea-Murighiol-Crisan-Mila 23-bratele: Sf. Gheorghe, Sulina, Chilia lacurile: Rosu, Rosulet, Puiu, Erenciuc, Merhei, Matita, Babina si Razim, Golovita, Sinoe la Gura Portitei – Cetatea Histria traversarea Dunarii (bac: Braila – Macin, poduri: Cernavoda, Fetesti)

1175 lei

  • ● servicii ghid;
  • •transport microbuz 2** cu aer conditionat, taxe stradale,parcari si bac;
  • •3 cazari cu mic dejun si cina in Murighiol;
  • •transport in delta cu hidrobuz si combustibil pentru tot traseul.
  • Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).
  • Pensiunea LA TRAIAN, similar 2**- 3***, situata in Murighiol, compusa din 2 corpuri fiecare avand camere cu: frigider, TV, aer conditionat split cu telecomanda si grup sanitar propriu cu dus. Dotarile sunt moderne, cu mobilier din lemn masiv, gresie, faianta. Peretii exteriori sunt finisati cu roca autohtona (cariera Mahmudia).

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR255/persoană
255
Total 255 EUR

Date despre excursie

  • Inclus in pret
  • 44