Toata Bulgaria - 4Zile

veliko_tarnovo___bulgaria-t2

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Toata Bulgaria
165 €

Toata BULGARIA(Nisipurile de Aur, Varna, Balchik, Albena, Cap Kaliakra, Nessebar, Sunny Beach, Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Manastirea Rila,Burgas,Bansko)-Monumentul Tropauem Traiani(Adamclisi) , traversarea Dunarii(pod rutier Ruse-Giurgiu,bac Calarasi-Ostrov)  4 ZILE

Zi1
Castelul Reginei Maria

Ora 6:15 intalnire,ora 6:30 plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR) pe autostrada. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi - Ostrov. In Romania, la Adamclisi, se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur. Cazare in Varna.

Zi2
Nessebar, Sunny Beach, Burgas

(mic dejun). Se viziteaza Varna. Deplasare în statiunile Nessebar si Sunny Beach - optional, plaja si baie in Marea Neagra. Deplasare la Burgas pentru tur pe malul marii si in zona centrala. Cazare in Burgas.

Zi3
Plovdiv, Sofia

Deplasare la Plovdiv (al doilea oras al Bulgariei dupa Sofia)-popas (2 ore).vizita Amfiteatru Roman(construit la începutul secolului al II-lea,situat între dealul Dzhambaz Tepe şi dealul Taksim Tepe) si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante. Deplasare pe ruta Pazardjik –Velingra in statiunea montana Bansko (popas o ora), apoi deplasare pentru vizita Manastirea Rila. Cazare in Sofia.

Zi4
Sofia-Veliko Tarnovo

(mic dejun).In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta(grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei). Se viziteaza (90 min.) Veliko Tarnovo(denumita si “Sighisoara Bulgariei”). Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑtile vamale, etc.), aprox. ora 22, în Bucuresti.

Pretul include

  • 3 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  • transport cu autocar 2** cu aer condiţionat, taxe stradale / poduri şi parcari;
  • servicii ghid roman

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02); Supliment single 60 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie când se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticipӑrii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare). Obs. – vezi notele: 1-18 si 20.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR165/persoană
165
Total 165 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar