Acasa > Trip Types > Circuite > Asia > Thailanda-Singapore-Malaezia-Indonezia

Thailanda-Singapore-Malaezia-Indonezia - 18Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Thailanda-Singapore-Malaezia-Indonezia
1595 €
Zi1
THAILANDA (Bangkok, Pattaya, Phuket, Hua Him, Chumphon, Trang)-SINGAPORE MALAYESIA(Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya, Alor Setar) -Insula BATAM (INDONEZIA)

ora 8 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 10 decolare, sosire la ora 11.25. Ora 20.10-decolare din Istanbul.

Zi2
Istanbul-Pattaya

Sosire in Bangkok, ora 9.25 Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya.

Zi3
Pattaya

(mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.

Zi4
Pattaya

(mic dejun). Excursie la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Pattaya.

Zi5
Pattaya-Bangkok

(mic dejun). Timp liber. Ora 13-deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol–dresura de crocodili). Seara, (optional) “Erotic Show” sau shopping. Cazare in Bangkok.

Zi6
Bangkok

(mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.

Zi7
Bangkok

(mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping. Cazare in Bangkok.

Zi8
Bangkok-Phuket

(mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon. Cina si cazare in Insula Phuket.

Zi9
Phuket

(mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare. Cina si cazare in Insula Phuket.

Zi10
Phuket-Malayesia

(mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia) Cina si cazare in Insula Penang.

Zi11
Penang

(mic dejun). Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.

Zi12
Penang-Kuala Lumpur

(mic dejun). In Penang se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang). Cazare in Kuala Lumpur.

Zi13
Kuala Lumpur

(mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artisti Cazare in Kuala Lumpur.

Zi14
Kuala Lumpur-Singapore

(mic dejun). Excursie (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca (pe malul oceanului), se viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).

Zi15
Singapore

(mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

Zi16
Singapore

- (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 31 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya+shopping. Obs. –vapor Singapore –Batam =45 min. Cazare in Singapore.

Zi17
Singapore-Istanbul

(mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)- River Side (zona coloniala cu zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)- farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport. Decolare din Singapore la Istanbul.

Zi18
Istanbul-Bucuresti

Sosire la Istanbul la ora 5.25. Decolare spre Otopeni la ora 7.10. Sosire la Otopeni la ora 8.30.

1595 € +795 €

  • • servicii ghid roman si ghizi locali ;
  • • biletele de intrare la obiectivele turistice;
  • • bilet avion Bucuresti – Istanbul– Bangkok / Singapore – Istanbul –Bucuresti;
  • • 7 cine si 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
  • • transport cu autocar 2** cu aer conditionat.
  • a) taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=430 €;
  • b) 13 programe turistice in zilele:3,4, 6 (excursia, croaziera cu cina),7,9,11,13(tur, cina), 14 (Putrajaya), 15 (tur, excursia in insula, how de sunet si lumini), in total=365 €.
  • Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 450 €.
  • La inscriere se achita minim 500 €. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 60 €.
  • Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.