Rusia - 16Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Rusia
965 €

Cea mai mare țară din lume oferă totul, de la orașele istorice și țara fascinantă la bogățiile artistice, călătoriile epice cu trenul și experiențele unice de viață de noapte.

Zi1
Bucuresti-Budapesta

sambata.Ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucureşti- Gara de Nord (pe Calea Griviţei - Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti - Sibiu - Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in zona Budapesta-Vac.

Zi2
Budapesta-Varsovia

(mic dejun).Popas pentru vizitarea centrului Cracoviei. Cazare in Varsovia.

Zi3
Varsovia-Lituania

(mic dejun).Vizita Palatul Congresova (exterior) si centrul istoric.Ora 12-plecare. Cazare in Vilnius (Lituania).

Zi4
Lituania-Letonia

(mic dejun). Tur (3 ore) Vilnius cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare. Cazare in Riga (Letonia).

Zi5
Letonia-Estonia

(mic dejun). Tur (3 ore) Riga cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare spre Estonia. Tur (2 ore) Talin cu ghid local. Popas (o ora) in centru. Cazare in Talin (Estonia).

Zi6
Sankt Petersburg

(mic dejun). Deplasare (360 km) la Sankt Petersburg-tur (4 ore) cu ghid local cu oprire la Catedrala Sf. Isaac. Cazare in Sankt Petersburg.

Zi7
Sankt Petersburg

(mic dejun). Vizita Muzeul Ermitaj (Palatul de iarna). Croaziera pe Neva. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Sankt Petersburg.

Zi8
Sankt Petersburg

(mic dejun). Langa Sankt Petersburg se viziteaza (cu ghid local): Palatul de Vara, Gradinile Petrodvoret si Tarskoe Selo (satul tarului Petru I). Cazare in Sankt Petersburg.

Zi9
Sankt Petersburg-Moscova

(mic dejun). Deplasare (700 Km) la Moscova pe ruta Novgorod (se viziteaza: micul Kremlin, Catedrala Sf. Sofia si statuia, cu cantece-pe baza de fise, a compozitorului Rahmaninov)-Tver (se trece prin centru). Cazare in Moscova.

Zi10
Moscova

Tur (4 ore) Moscova cu ghid local cu oprire la pentru vizita Panorama Borodino, apoi vizita (3 ore cu ghid local) Galeria Tretiakovskaya. Optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 €-daca se achita in excursie), show national rusesc (include transport autocar si bilet intrare). Cazare in Moscova.

Zi11
Moscova

(mic dejun). Se viziteaza cu ghid local: Kremlin, Muzeul Puskin, Catedrala Mantuitorului si o statie de metro cu vitralii si statui. Timp liber. Cazare in Moscova.

Zi12
Moscova-Tula-Orel

(mic dejun). Deplasare (450 km) pe ruta Tula - Orel. Langa Tula, in Lutovinovo - vizita casa natala a scriitorului Turghenev (a scris « Foc pe mare »). Cazare in Orel.

Zi13
Orel-Zheleznogorsk-Kiev

(mic dejun). Deplasare (400 km) pe ruta Zheleznogorsk- Hlukhiv in Ukraina. Cazare in Kiev.

Zi14
Kiev

(mic dejun). Tur (3 ore) Kiev cu ghid local, cu oprire la manastirea Pecerska Layra. Timp liber-shopping, optional (aprox. 8 €) croaziera pe Nipru. Ora 16- deplasare prin Zhytomyr. Cazare in Vinnitsa.

Zi15
Vinnitsa- Cernauti

(mic dejun). Vizita Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti (include si vizita la : Mitropolie, Universitate si Bazar) cu ghid local. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cernauti.

Zi16
Cernauti-Bucuresti

duminica(mic dejun). Se viziteaza Manastirea Putna si Cetatea Sucevei. Deplasare pe ruta Bacau-Focsani-Bu-zau. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucureşti- Gara de Nord (pe Calea Griviţei - Muzeul CFR).

RUSIA(Moscova, Sankt Petersburg, Novgorod, Tver)-POLONIA-TARILE BALTICE (Estonia, Letonia, Lituania)-KIEV-CERNAUTI-HOTIN-PUTNA-Cetatea SUCEVEI

965 € +175 €

  • Cei 175 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru biletele de intrare la obiectivele turistice (Ermitaj, Kremlin, metrou), prelucrarea actelor (inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei si croaziera pe Neva;
  • servicii ghid roman si ghizi locali in: Vilnius, Riga, Talin, Sankt Petersburg, Moscova, Kiev si Cernauti;
  • 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  • transport (fara ziua 11) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
  • prelucrarea actelor (inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei

Pretul nu include

  • biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie si trebuie sa fie de minim 30000 € prima asigurata;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare:pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania + 2 foto tip pasaport;

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 395 €;

La inscriere se achita minim 400 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Obs.-vezi notele : 1-20 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR965/persoană
965
Total 965 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar inclus in pret
  • 44