Polonia Slovacia Ungaria - 6Zile

9349780515_2a99561a48_b

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Polonia Slovacia Ungaria
255 €

Polonia,a strabatut secole grele,pline de conflicte pentru a ajunge ceea ce este astazi,o natiune independenta si moderna.Vizitand Polonia,veti descoperi cu entuziasm cultura bogata,peisajele extraordinare,cladirile istorice si gastronomia savuroasa.

Zi1
Bucuresti - Budapesta

luni,ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei Muzeul CFR).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad.Cazare in zona Budapesta-Vac.

Zi2
Cracovia

(mic dejun). Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia – tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 - deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cracovia.

Zi3
Varsovia

(mic dejun). Deplasare la Varsovia – tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Varsovia.

Zi4
Bratislava

(mic dejun). Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola.Deplasare pentru vizita Manastirea Madonna Neagra. Deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.

Zi5
Budapesta

(mic dejun).In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii: Esztergom (Catedrala Catolicӑ– locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior–fosta resedinţa a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur,seara (de la ora 20),croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

Zi6
Budapesta-Bucuresti

sambӑtӑ (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu–Rm. Valcea–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei Muzeul CFR).

Varsovia, Cracovia, Auschwitz, Madonna Neagra, Casa Chopin, Zakopane BRATISLAVA – BUDAPESTA,Cotul Dunӑrii (Esztergom, Visegrad, Szentendre) 6 zile

255 € + 50 €

  • Cei 50 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe Dunare si casa Chopin.
  • ghid roman si ghizi locali în Cracovia si Varsovia;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 110 €;

La inscriere se achita minim 100 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €;

Grup minim 25 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac începand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Nu ezitati sa incheiaţi asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnӑvirilor,deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport;

Asigurarea medicala e obligatorie; Obs.vezi notele 1-20 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR255/persoană
255
Total 255 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar