Aventura la Plovdiv - 2Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Aventura la Plovdiv
78

Unul din cele mai vechi orașe ale Europei, a fost inițial o așezare tracică înainte de a deveni un important oraș grecesc și roman în antichitate.

Plovdiv găzduiește evenimente economice și culturale cum ar fi Târgul Internațional Plovdiv, festivalul internațional de teatru „O scenă la o răscruce”, festivalul TV „Cufărul de Aur”. S-au păstrat multe rămășițe din antichitate, printre care amfiteatrul antic, odeonul roman, stadionul roman și complexul arheologic Eirene.

Zi1
Bucuresti - Plovdiv - Beerpong Party

Plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare la Veliko Tarnovo (denumita si “Sighisoara Bulgariei”),vizita Monumentul Razboiului de independenta(grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei),continuam prin Stara Zagora, oraşul teilor, al străzilor drepte şi al poeţilor.Deplasare la Plovdiv (al doilea oras al Bulgariei dupa Sofia), plimbare pietonala.Centrul Vechi al Plovdivului este o increngatura de stradute fermecatoare, unele mai frumoase si mai surprinzatoare ca altele,un fel de strasse bulgaresc, plina cu magazine de tot felul,marcat de vechiul stadion Roman care acum se afla sub nivelul strazii. Mare parte din el este încă îngropat sub orașul de astăzi, doar o mică parte este dezvăluită publicului – un capăt al tribunelor pentru că pistele sunt efectiv sub principala stradă din Centrul Vechi.In zona cu multe restaurante, vom organiza o partida de beer pong la una din terase.

Zi2
Vizite obiective

ZIUA 2-(mic dejun). Vizita Amfiteatru Roman(construit la începutul secolului al II-lea,situat între dealul Dzhambaz Tepe şi dealul Taksim Tepe). Deplasare pentru vizita Manastirea Rila. In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑtile vamale, etc.), aprox. ora 23, în Bucuresti.

Include

  • 1 cazare cu mic dejun la hotel de 3*** (camere, 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  • transport cu autocar 2** cu aer condiţionat, taxe stradale / poduri şi parcari;
  • servicii ghid roman.

Nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.