Pelerinaj Rusia - 8 Days

sankt-petersburg

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin

Cea mai mare țară din lume oferă totul, de la orașele istorice și țara fascinantă la bogățiile artistice, călătoriile epice cu trenul și experiențele unice de viață de noapte.

Zi1
Bucuresti-Moscova

(luni).Plecare de pe aeroportul Otopeni.Zbor Bucuresti-Moscova,Sosire in Moscova,transfer la hotel. Cina si cazare in Moscova.

Zi2
Moscova, Rostov Veliky, Yaroslavl

Mic dejun.Tur de oras toata ziua.În prezent, Sergiev Posad este una dintre cele mai fascinante atracții ale inelului de Aur din Rusia. Acesta reprezintă capodoperele arhitecturii tradiționale ruse din secolele al XIV-lea și al XV-lea, precum și obiecte de pictură valoroase. În Catedrala Trinitate – principala atracție a orașului – puteți privi icoane pictate de Andrei Rublev și Daniel Chorny. Sergiev Posad este o destinație foarte populară și datorită locației sale apropiate de Moscova.Masa de pranz la un restaurant european.Dupa masa de pranz,tur de oras cu vizitarea Manastirii SPASO-YAKOVLEVSKY.Unul dintre cele mai vechi și frumoase orașe rusești din inelul de Aur, situat pe malul lacului”Nero”, istoria Rostov Veliki a început cu patru mii de ani î.en, când primele triburi au rămas lângă lac. Astăzi, orașul este unul dintre cele mai mari centre religioase din Rusia. În timpul verii, cupolele de aur ale Kremlinului se reflectă în apele lacului Nero, iar arhitecturile ruse autentice se amestecă cu principalele Catedrale ale Kremlinului pe care le veți descoperi; Catedrala Adormirii, Manastirea Sf. Iacov, Manastirea Sf. Serghei a Manastirii Varnitsky si Catedrala Salvatorul, unde zidurile sale sunt decorate cu picturi murale si in doar cateva ore. O adevărată comoară a Inelului de Aur! Kremelinul din Rotov este cel mai interesant si vechi monument al orașului. A fost construită in secolul al XVII-lea și este situată pe malul lacului Nero. În ciuda celorlalte Kremelini, aceasta a fost făcută in scopuri decorative decât defensive, astfel incat puteți ghici cât poate fi de frumos.Insotiti de ghidul nostru expert,veti vizita Catedrala Adormirii- realizată din piatră albă care își păstrează aspectul vechi, Biserica Sfântul Ioan de la Kremelin, Biserica Iconilor Hodegetria – în care sunt amplasate expoziții de arhitectură Barocă și stilul Rococo, Biserica Învierii lui Hristos și muzeele -de finit (bijuterii pictate manual) ale antichității Bisericii și ale clopotelor și porțelanului.

Zi3
Yaroslavl, Suzdal

Mic dejun la hotel.Dupa micul dejun,tur de oras.Yaroslavl – oraș cu o istorie bogată de peste 1000 de ani.A început cu o mică cetate de lemn pe un teritoriu aparținând lui Rostov la începutul secolului al XII-lea.După mai multe incendii, orașul original din lemn a fost complet reconstruit în piatră, iar până în secolul al XVI-lea, Yaroslavl a devenit al doilea oraș ca mărime din Rusia. Aceste comori ale secolului al XVI-lea formează în prezent inima centrului istoric al orașului, care face parte din patrimoniul UNESCO. În timpul turului nostru, vom vedea toate reperele reprezentând dezvoltarea arhitecturii ruse din secolele XVI-XVIII: Catedrala Bunei Vestiri, Mănăstirea Schimbării la fata a Mantuitorului, Poarta Sfântă, Biserica lui Ilie Profetul și multe altele.Catedrala Schimbarii la fata a Mantuitorului este amplasată în cadrul Mănăstirii Schimbării la fata a Mântuitorului, care face parte din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Construit în 1516 este cea mai veche clădire din Yaroslavl. Particularitatea Catedralei il reprezinta faptul că este o combinație între stilul rus anterior și cel inovator italian, deoarece designul a fost realizat de un arhitect italian. În interior puteți admira frumoase fresce,iar la sfârșitul vizitei vă veți bucura de o vedere uimitoare din clopotnita turnului.Biserica Profetului Ilie este considerată din punct de vedere turistic cea mai frumoasă și interesantă biserică din orașul Yaroslavl. Este o bijuterie a orașului și a artei antice ruse în general. Cel mai frumos lucru al Bisericii este interiorul său cu picturi minunate realizate de maeștrii din orașele Kostroma.

Zi4
Suzdal, Vladimir, Moscova

Mic dejun la hotel.Dupa mic dejun,turul orasului Suzdal.Zonele verzi pitorești, puii și vacile care se hrănesc liber lângă Kremlin și în jurul mănăstirilor, împreună cu o atmosferă conservată a centrului istoric, confera orasului Suzdal un aspect pașnic și primitor. Suzdal a fost un important centru religios al Rusiei în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea. Aici puteți admira frumusețea diversă a bisericilor și a catedralelor – fiecare dintre ele fiind o adevărată capodoperă a arhitecturii bisericești rusești. Veți vedea mănăstirile Kremlin, Alexandrovsky și Rizopolozhensky, Biserica Iliinskaya, Catedrala Nașterii, Muzeul de arhitectură din lemn, cetăți și multe altele!Sudzal este unul dintre cele mai frumoase orașe din „Inelul de Aur”. In timpul turului, veți admira: Catedrala Nașterea Maicii Domnului, Camerele Arhiepiscopilor și muzeele. În a doua parte a zilei veți vizita Muzeul în aer liber, care include toată construcția din lemn din regiunea Vladimir. Aici veți admira Biserica Schimbării și Biserica Învierii. Aici au loc deasemenea și numeroase evenimente și festivaluri.

Zi5
Moscova

Mic dejun la hotel.Tur de oras.Moscova este capitala Federației Ruse și reprezintă un set unic de capodopere de arhitectură veche și clădiri moderne de înaltă tehnologie.In timpul turului,veti vizita principalele repere cum ar fi Piața Roșie, Kremlinul, Parcul Victoriei, Casa Albă, Arbat, Catedrala Cristos-Mântuitor, platforma de observare a dealurilor Sparrow, Universitatea Lomonossov și multe altele! Turul este o introducere interesantă și eficientă în cel mai mare oraș al Europei.Kremlin.Veti vizita una dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale Moscovei – Kremlinul cu pereții săi din cărămidă roșie și 20 de turnuri care își păstrează istoria unică. De la prima sa construcție în 1156-ca o cetate din lemn-, la ordinul Marelui Duce Yuri Dolgoruky, a fost reconstruită de mai multe ori.

Aspectul actual a fost format în 1495 de către cei mai buni arhitecți din Rusia și Italia. Astăzi, Kremlinul este reședința președintelui rus și simbolul principal al țării, respectat de toți cetățenii săi.Masa de seara la un restaurant european.Tur pietonal al Pietei Rosii.Chiar dacă ați văzut acest loc și reperele sale de zeci de ori, va fi o experiență uluitoare pentru a o vedea în viața reală. În timpul turului pietonal, veți avea timp să fotografiați această piață pavata cu piatra de 73.000 de metri pătrați înconjurată de zidurile Kremlinului, mormântul lui Lenin, Catedrala Sf. Vasile, Poarta Invierii, supermarketul GUM și Muzeul Istoric de Stat al Rusiei. Daca va intoarceți-vă spre stânga și vă aflați într-unul dintre cele mai vechi parcuri publice urbane din Moscova – Alexander Garden. Parcul,păstrează multe monumente arhitecturale valoroase ca: Turnul Kutafia din Kremlin, Grota Italiană, un obelisc la aniversarea a 300 de ani din timpul Dinastiei Romanov, precum și sculpturi, fântâni și mozaicuri bazate pe basme populare. Ghidul vă va spune despre numeroasele evenimente istorice importante care au avut loc în Piața Roșie și vă vor aduce pe toți în jur pentru a o descoperi din diferite puncte de vedere.
Catedrala Sfântul Vasile – centrul Pieței Roșii și unul dintre cele mai faimoase repere ale Rusiei. A fost construită în 1561 de ordinul primului țar rus Ivan cel Groaznic, în memoria victoriei asupra Khanatului din Kazan. Astăzi veti vizita Catedrala Sf. Vasile cu picturile sale unice de perete, o colecție impresionantă de pictură antică rusă și capodopere ale artei aplicate eclesiastice. Optional (minim 30 persoane),se pot organiza excursii cu sesiuni de degustare de ceai rusesc din samovar si plăcinte pentru vizitatorii catedralei Sf. Vasile.

Zi6
Moscova

Mic dejun la hotel.Dupa micul dejun,vom vizita Galeria Tretiakov.Galeria de Stat Tretyakov a fost înființată în 1856 de comerciantul și patronul artelor Pavel Tretiakov pentru a afișa operele artiștilor ruși. Acesta deține cea mai bogată colecție (peste 150 000 de lucrări) de pictori și sculptori ruși din secolele XVIII-XIX, cum ar fi Brullov, Kiprensky, Aivazovsky, Ivanov sau Repin, precum și cea mai bună colecție de icoane rusești. Printre comorile galeriei se numără „Dimineața într-o pădure de pin” de Shishkin, „Alyonushka” de Vasnetsov, „Ivan teribil și fiul său Ivan” de Repin și multe altele.Masa de pranz la un restaurant European.

Acest tur este o introducere minunată la cea mai măreață și grandioasă catedrală din Moscova. A fost edificată pentru prima dată între 1839 și 1883, în memoria victoriei rusești asupra lui Napoleon I, în 1931 a fost dinamită și redusă la moloz și apoi, în anul 2000, reconstruită din nou. Și astăzi printre colierul Catedralei de la Moscova, Mântuitorul este considerat principalul templu al orașului. În timpul turneului veți auzi o mulțime de fapte puțin cunoscute din „biografia” acestuia și veți admira nenumăratele detalii ale interiorului uimitor. Cina si cazare la hotel.

Zi7
Moscova

Mic dejun la hotel.Dupa micul dejun,o vizita la Muzeul Pușkin vă va oferi ocazia să vedeți una dintre cele mai mari colecții de artă occidentală din lume, împreună cu vechea artă orientală, greacă și romană. Aici puteți găsi deasemenea picturi de Botticelli, Ribeira, Murillio, Rembrandt, Rubens și Van Dyck. Colecția de impresioniști, postpresionist, a lui Gauguin, a lui Van Gogh, a lui Cezanne și a lui Picasso se află în clădirea muzeului. Este cu adevărat una dintre cele mai bogate și mai frumoase colecții din lume.Masa de pranz la un restaurant European.In continuare,Croaziera cu un vas de croaziera RADISSON.Această călătorie in croaziera, este o mare oportunitate de a admira priveliștea panoramică a Moscovei de pe puntea spațioasă de observare în aer liber a barcii luxoase Radisson.

În timpul acestei călătorii de 2,5 ore în josul râului Moskva veți descoperi toate atracțiile principale ale orașului: Kremlin, Catedrala Sfântul Vasile, Biserica lui Cristos Mântuitorul, Mânăstirea Novodevichy, Manastirea Novospassky, monumentul lui Petru cel Mare și multe altele! O echipă de profesionisti vă va oferi o mâncare rafinată în timp ce ascultați istoria orașului. Datorită caracteristicilor de construcție, performanțelor de viteză și a echipamentului, iahturile oferă o plimbare confortabilă pe tot parcursul anului, chiar și pe timpul iernii. Cina si cazare la hotel.

Zi8
Moscova-Bucuresti

Mic dejun la hotel si transfer la aeroport.

Pretul include

 • 5 nopti cazare HB in Moscova;
 • 1 noapte cazare HB în Yaroslavl;
 • 1 noapte cazare HB în Suzdal;
 • Servicii de transport conform programului;
 • ghid conform programului;
 • mesele conform programului;
 • taxe de intrare conform programului;
 • ghid insotitor roman
 • bilet avion Bucuresti-Moscova-Bucuresti

Pretul nu include

 • taxa de viza;
 • Tips- se platesc in Rusia
 • biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02 Supliment single 395 €;

La inscriere se achita minim 400 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Asigurarea medicala e obligatorie si trebuie sa fie de minim 30000 € prima asigurata;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare):imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare:pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania + 2 foto tip pasaport;

Obs.-vezi notele : 1-19 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

Pelerinaj Rusia