Acasa > Trip Types > Circuite > Circuite in Europa > Toata Turcia “Pe urmele a 3 din cele 7 minuni ale lumii”

Toata Turcia “Pe urmele a 3 din cele 7 minuni ale lumii” - 12Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Toata Turcia “Pe urmele a 3 din cele 7 minuni ale lumii”
395€
Zi1
Bucuresti- Gelibolu

Ora 6.30 plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR) pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei-Edirne. In Edirne-vizita Moscheea Selimiye. Cazare zona Kesan-Canakkale (Gelibolu).

Zi2
Gelibolu- Kusadasi

- (mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Dardanele (leaga M. Egee de M. Marmara). Plecare la TROIA, cu vizitarea Cetatii Troia si a Calului Troian. Deplasare la Bergama, vizitarea Pergamului (unde s-a inventat pergamentul). Deplasare in zona Kusadasi unde se viziteaza Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS– una din cele 7 minuni ale lumii. Cazare in Kusadasi.

Zi3
Kusadasi

(mic dejun). Timp liber in Kusadasi (plaja, baie, optional-croaziera pe Marea EGEE). Cazare in Kusadasi.

Zi4
Kusadasi-Marmaris

(mic dejun). In zona Kusadasi se viziteaza Casa FECIOAREI MARIA si Mormantul SF. IOAN. Deplasare la MILET unde se viziteaza cetatea greceasca. In Bodrum - vizita-Mausoleul din HALICARNAS – una din cele 7 minuni ale lumii. Cazare in Marmaris (Beldibi).

Zi5
Marmaris

(mic dejun). CROAZIERA in INSULA RHODOS (COLOSUL din RHODOS – una din cele 7 minuni ale lumii) - deplasare pietonala (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki, apoi timp liber - sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Obs. – in Turcia se achita 15 є (taxa de port). Cazare in Marmaris (Beldibi).

Zi6
Marmaris-Antalya

(mic dejun). Deplasare la Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Cazare in Antalya.

Zi7
Antalya

(mic dejun). In Antalya - plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja, croaziera (optional) pe Marea Mediterana. Cazare in Antalya.

Zi8
Antalya-Cappadocia

(mic dejun). Deplasare la Aspendos – vizita la cel mai bine conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya – vizita Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana-maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori (loc sacru de pelerinaj). Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).

Zi9
Cappadocia

(mic dejun). Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).

Zi10
Cappadocia-Istanbul

(mic dejun). Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul-tur by night (se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur). Cazare in Istanbul.

Zi11
Istanbul

(mic dejun).Deplasare (fara autocar) pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera( 90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

Zi12
Istanbul-Bucuresti

(mic dejun). Traversarea Bulgariei–Ruse -Giurgiu.Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti.

Turcia este o destinatie fascinanta,ce ascunde o multime de bogatii, de la cupolele si minaretele care strapung cerul orasului Istanbul, pana la ruinele romane care impanzesc coasta de vest si pe cea de sud, de la plajele din Antalya si statiunile turistice de la Marea Mediterana, pana la muntii acoperiti de ceata din partea de est a Marii Negre,toate te asteapta sa le descoperi.

Pretul include

  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod);
  • servicii ghid roman; ghid local (ziua 11), tur by night Istanbul, croaziera pe Bosfor, Side si Cascada Manavgat.
  • 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  • croaziera in RHODOS, in valoare de 25 €.

Pretul nu include

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 195 €;

La inscriere se achita minim 150 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

In Turcia se achita (obligatoriu) 10 €/pers. pentru ghizii turci locali;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala este obligatorie;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare :pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Obs-vezi notele : 1-18, 20 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.