Acasa > Trip Types > Sejur > Sejur cu autocarul > Muntenegru Serbia Albania Macedonia – Circuit si sejur

Muntenegru Serbia Albania Macedonia – Circuit si sejur - 10Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Muntenegru Serbia Albania Macedonia – Circuit si sejur
350 €

Muntenegru se numara printre tarile tot mai preferate de turisti,fiind rasfatata cu tot felul de asocieri de cuvinte precum:” Perla nedescoperita a Mediteranei”,”Paradisul in verde si turcoaz”. Desi o tara mica,Muntenegru dispune de bogatii ale naturii de o frumusete iesita din comun,care iti taie respiratia,oferind o experienta unica fiecarei persoane care ii trece granita. De la coasta Mării Adriatice, lacurile, munții, parcurile naționale, râurile, canioanele, orașele și satele vechi pitorești, Muntenegru are totul!

Zi1
Defileul Dunarii - Belgrad

Vineri,plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR) Ora 6.30,deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Deplasare prin Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfantul Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

Zi2
Canionul Tara - Muntenegru

(mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta Tara-Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas(1 ora) in Podgorica. Se trece podul peste Lacul Skodra. Cina si cazare in Muntenegru.

Zi3
Zilele 3,4,5,6,7,8- Plaja la MAREA ADRIATICA.

Mic dejun, cina si cazare la Hotel Mediteran sau similar. Plaja si baie in MAREA ADRIATICA.

Zi9
Tirana( Albania) Skopje (Macedonia)

(mic dejun). Deplasare in Albania-pe litoral se viziteaza (90 min) Dures (Amfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian) sau baie in mare. Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar. Cazare in Skopje (Macedonia).

Zi10
Skopje, Sofia

Duminica (mic dejun). In Skopje-vizita : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse – Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

350 € + 125 €

  • Cei 125 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru bilet Durmitor Park ,excursiile : Defileul Dunarii, Sofia si cele din zilele: 4, 5, 6 si 7;
  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 3***cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 7 cazari cu demipensiune si 2 cazari hotel de 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 200 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €;

La inscriere se achita integral sau minim 150 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecari;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala este obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare): imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;

Obs-vezi notele : 1-18, 20, 26 si 39.

Hotel MEDITERAN 3*** – sau similar.situat pe malul marii in centrul statiunii Ulcinj. Camere cu : balcon, 2 paturi, mini frigider, TV si aer conditionat. Piscina, restaurant, bar, sala de banchete, sala de jocuri pentru copii, DEMIPENSIUNE BUFET SUEDEZ.

Sugestii de petrecere a timpului liber in statiune( cu plata in excursie):

•In ziua 4-a, excursie de ½ zi la vestita plaja Velika Plaza (numita si Copacabana din Muntenegru);

•In ziua 5-a, excursie de 1 zi – turul Fiordului(singurul din Europa Centrala si de Sud) Kotor (Kotor-Dobrota-Risan-Bijela) si vizita Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor si Turnul cu Ceas. Deplasare pe ruta: Dubrovnik – traversare Fiordul Kotor cu ferry boat (Kamenari-Tivat) – Budva- Ulcinj.

•In ziua 6-a, excursie de ½ zi in statiunea Budva-situata pe tarmul marii.

•In ziua 7-a, excursie de ½ zi la Cetinje (vechea capitala). Excursiile din zilele: 4, 5, 6 si 7 nu sunt incluse in pretul excursiei, costa in total aprox.110 є (10+60+20+20) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR350/persoană
350
Total 350 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar