Maramures si Bucovina - 7Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Maramures si Bucovina
195

MARAMURES (Valea Izei, porţile traditionale, Biserica veche din lemn Bogdan Voda Mausoleul martirilor Moisei, Cimitirul vesel SAPANTA)-manastiri (Voronet, Humor, Moldovita Sucevita, Putna, Dragomirna, Arbore, Varatec, Neamtului, Agapia)-cetati (Sighisoara, Neamt Suceava)-case memoriale (Eminescu, Rebreanu, Cosbuc, Creanga,) Lacul IZVORUL MUNTELUI-Cheile BICAZULUI-Lacul ROSU  7 ZILE

Zi1
Bucuresti - Baia Mare

Luni, ora 6.15–prezentare la imbarcare, Bucuresti - Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).Ora 6.30–deplasare din Bucuresti pe ruta Ploiesti – Sinaia-Brasov – Sighisoara – Tg. Mures – Reghin – Saratel–Dej–Baia Mare. Se viziteaza (2 ore) Cetatea Sighisoarei. Cazare in Baia Mare.

Zi2
Sapanta-Valea Izei-Bogdan Voda-Moisei

(mic dejun).In Sapanta – vizite la Cimitirul Vesel si Biserica de lemn Peri (cea mai inalta biserica de lemn din lume). Deplasare pe Valea Izei - renumitele porti de lemn maramuresene, apoi se viziteaza Biserica veche din lemn Bogdan Voda si Mausoleul martirilor din Moisei. Deplasare in jud. Bistrita Nasaud unde se viziteaza Casa memoriala George Cosbuc. Cazare in zona Nasaud - Bistrita.

Zi3
Voronet

(mic dejun). Vizita Casa memoriala Liviu Rebreanu. Deplasare pe rura Vatra Dornei-Campulung Moldovenesc. Vizita la manastirile Voronet si Humor. Cazare in Gura Humorului.

Zi4
Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna

(mic dejun). Se viziteaza: manastirile Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna. Popas la Marginea-renumit centru de ceramica neagra. Nota: cazarile din zilele 4 si 5 vor fi in acelasi hotel. Cazare in Suceava.

Zi5
Suceava

(mic dejun). In Suceava-vizita Cetatea Sucevei si Sala Tronului lui Stefan cel Mare. Deplasare pentru vizitare Manastirea Dragomirna si Casa memoriala Mihai Eminescu (Ipotesti). Cazare in Suceava.

Zi6
Cetatea Neamt

(mic dejun). Se viziteaza: Casa Memoriala Ion Creanga, Cetatea Neamtului, manastirile: Agapia, Varatec si Neamtului. Cazare in Piatra Neamt.

Zi7
Cheile Bicazului-Gheorgheni-Ploiesti-Bucuresti

Duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Piatra Neamt-Valea Bistritei-Bicaz(Lacul Izvorul Muntelui). Deplasare pe jos(cateva sute de metri) prin Cheile Bicazului, apoi popas la Lacul Rosu. Deplasare pe ruta Gheorghieni-Miecurea Ciuc-Brasov-Sinaia-Ploiesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR).

Indiferent ca o faceti pentru prima oara sau pentru a zecea, peisajele splendide, caldura din privirile oamenilor si traditiile din satele maramuresene va vor fascina. Cu o lunga si bogata istorie in spate, nordul tarii noastre se mandreste cu numeroase obiective istorice si culturale.

Pe langa frumusetea naturala a locului, aici vei da peste o lume total diferita de cea din marile orase; o lume simpla, frumoasa, fericita, unde timpul pare ca a stat in loc. Vizita in Maramures reprezinta o incursiune in timp si totodata in sufletul taranului roman, din care te vei intoarce mai bun, mai recunoscator pentru traiul indestulat pe care il duci si mai fericit. Descopera frumusetile unice ale Maramuresului intr-o excursie cu familia sau cu prietenii.

Pretul include

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include

  • biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Supliment single 395 lei;

La inscriere se achita minim 250 lei;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 45 lei;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare: carte/buletin de identitate;

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.