Istanbul - 5Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Istanbul
160

ISTANBUL-Insula Printului PROGRAM TURISTIC şi SHOPPING EUROPA-Stramtoarea Bosfor-ASIA

Zi1
Bucuresti-Istanbul

Miercuri,ora 6.30- plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Traversarea Bulgariei.Sosire in Istanbul si tur by night de Istanbul – se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri cu coborare din autocar, cateva minute, pe PAMANT ASIATIC. Cazare in Istanbul.

Zi2
Istanbul

(mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 31 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic. Cazare in Istanbul.

Zi3
Istanbul

(mic dejun). Optional (40 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 31 zile inainte de plecare sau 50 €-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local–tramvai+vapor, turul insulei cu trasura, pranz cu bauturi si ghid local), apoi shopping in Istanbul. Cazare in Istanbul.

Zi4
Istanbul

(mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce (Versailles-ul din Istanbul). De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.

Zi5
Istanbul-Bucuresti

Duminica,mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti.

Puține orașe se pot compara cu această bijuterie istorică. Istanbulul este o punte între Europa și Asia și prezintă arhitectura din fiecare epocă a patrimoniului său glorios.

Pretul include

  • servicii ghid roman
  • ghid local (ziua 2) tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.
  • 4 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
  • transport (zilele 1 si 5) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

In Istanbul se va plati 5 € pentru ghidul local (ziua 4);

Hotel 3*** – situat in Istanbul, zona Grand Bazar – Sfanta Sofia – Moscheea Albastra. Camere,pentru 2 persoane, cu TV si grup sanitar propriu cu dus;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc..

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;

 

Obs – vezi notele 1-18 ,20 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.