Acasa > Trip Types > Circuite > Circuite in Europa > Circuite in Europa cu Autocar > ISTANBUL – TRABZON – BATUMI ( GEORGIA )

ISTANBUL – TRABZON – BATUMI ( GEORGIA ) - 7Zile

marmara

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
ISTANBUL – TRABZON – BATUMI ( GEORGIA )
275 €

Trabzon este un oras vibrant cu o istorie ce se intinde peste 13 secole. Fondat de grecii antici, acest oras era una dintre principalele localitati de pe traseul negustorilor dintre Persia si Mediterana. Astfel, Trabzon, aflat astazi in Turcia, se mandreste cu o comunitate eclectica fiind un adevarat oras multicultural. Cel mai important punct turistic din Trabzon este Biserica Hagia Sofia, realizata in 1204. De-a lugnul timpului cladirea a fost biserica ortodoxa, transformata apoi in moschee otomana, in prezent fiind muzeu.

Georgia este o țară foarte pitorească și exotică, în care tradițiile seculare sunt strânse, dar foarte grijuliu legate de modernitate. Este o țară în care monumentele de arhitectură au păstrat starea aproape iniţială și sunt gata să încânte la nesfârşit turiștii, fiind totodată un obiect de mândrie pentru localnici. Vizitand o dată în această țară însorită, vă veţi îndrăgosti de ea pentru totdeauna.

Zi1
Bucuresti-Istanbul

Plecare de pe Aeroportul Otopeni.Decolare catre Istanbul.Sosire in Istanbul si transfer la Hotel Marmaray 4**** pentru cazare.Optional, plimbare pe Bosfor cu vaporul. Cazare in Istanbul.

Zi2
Istanbul-Trabzon

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare spre Trabzon.Sosire in Trabzon si transfer la Hotel USTAPARK 4*- situat ın centrul oraşului-, pentru cazare.Tur de oraş Trabzon, situat ın Vestul Marii Negre poarta de intrare spre Persia, Caucaz şi Asia Centrala. Cazare in Trabzon.

Zi3
Trabzon-Manastirea Sumela-Muntele Zigana-Pestera Karaca

Mic dejun. Optional,tur cu vizitarea Manastirii Sumela(unul dintre cele mai importante lăcașe de cult de pe Pământ),situata la 50 km de Trabzon.Aceasta “comoara bizantina” este în primul rând o curiozitate prin faptul că este construită in munti, la o altitudine de 1.200 m deasupra nivelului marii. Potrivit datelor istorice,manastirea a fost înființata în anul 386 după Hristos,de doi călugări greci, pe numele lor Barnaba și Sofronie care au călătorit de la Atena și au pus bazele celei ce avea să devina o construcție uluitoare. Continuam drumul spre Peştera Karaca.Intoarcere ın Trabzon. Cazare in Trabzon.

Zi4
Trabzon-Georgia

Mic dejun.La ora 07.30, optional excursie ın Georgia – BATUMI sau Tropicele de la Marea Neagra. Intoarcere la hotel aproximativ ora 22.00. Cazare in Trabzon.

Zi5
Trabzon-Istanbul

Mİc dejun. Transfer la aeroport si zbor la Istanbul (1.45 min).Sosire in Istanbul si transfer la Hotel Marmaray pentru cazare. Optional,seara turceasca. Cazare in Istanbul.

Zi6
Istanbul

Mic dejun. Tur pietonal, vizita Sultanahmet, Palatul Topkapı( construit pe cea mai inalta colina a orasului, aproape de malul marii, unde se mai zaresc si azi ramasitele zidurilor vechii cetatii byzantine), Sfanta Sofia (cel mai cunoscut monument din Istanbul),pe rând biserică, moschee și din 1935 muzeu,Sfanta Sofia este clădirea ce simbolizează trecerea de la cultura europeană la cea orientală, gloria Imperiului Bizantin și apogeul celei mai fertile prioade din istoria romanității orientale- domnia lui Iustinian si Grand Bazaar. Cazare in Istanbul.

Zi7
Istanbul-Bucuresti

Mic dejun si transfer la Aeroport .

275 €+235 €

 • 3 nopti cazare cu mic dejun ın Istanbul -Hotel Marmaray 4**** ;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun ın Trabzon Hotel USTAPARK 4****;
 • Transfer aeroport -hotel-aeroport /Istanbul si Trabzon;
 • Tur de oras( ziua 2) in Trabzon;

Pretul nu include

 • Bilet avion Bucuresti-Istanbul-Trabzon-Istanbul-Bucuresti(aproximativ 235 euro cu taxe incluse);
 • Excursiile optionale mentionate ın program;
 • Ghidul local;
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).
 • Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).
 • Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.
 • Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc..
 • Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;
 • Obs - vezi notele 1-18,38 si 39.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 100 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 115 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania; Obs – vezi notele 1-18,38 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.