Insulele Ionice Grecia - 11 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin

                            (ZAKINTHOS, KEFALONIA, CORFU, LEFKADA) – Manastirea Rila – SOFIA

                                          11 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

Zi1
Veliko Tarnovo - Kulata - Katerini

joi,Ora 6.30-plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR) pe traseul Giurgiu- Bulgaria (popas 30 min. in Veliko Tarnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia). Cazare in Katerini.

Zi2
Zakinthos

(mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa – Lamia – traversarea Marii Ionice la Patras (vizita moastele Sf. Andrei) – Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos–de o frumusete salbatica. Cazare in Insula Zakinthos.

Zi3
Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi-Katastarion

(mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Zakinthos.

Zi4
Kefalonia

(mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia – cea mai mare din insulele de la Marea Ionica. Vizita Argostoli (capitala insulei). Cazare in Insula Kefalonia.

Zi5
Argostoli-Sami-Agia Efimia - Pestera Melissani

(mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar pe ruta Argostoli-Sami-cu popas in statiunea cosmopolita Agia Efimia si vizitarea Pesterii Melissani. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Kefalonia.

Zi6
Lefkada

(mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Killini. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada. Cazare in Insula Lefkada.

Zi7
SKORPIOS

(mic dejun). Deplasare cu autocar in statiunea cosmopolita Nidri – de unde se poate vedea SKORPIOS – insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare. Optional, croaziera. Cazare in Insula Lefkada.

Zi8
Corfu

(mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos – unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza – cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Traversare cu ferryboat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra. Cazare in Insula Corfu.

Zi9
Palaiokastritsa

(mic dejun). Vizita Palatul Achilion, manastirea din Palaiokastritsa. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Corfu.

Zi10
Igumenitsa

Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferryboatu-ul in Igumenitsa. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka

Zi11
Sofia - Retur Bucuresti

duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR).

Imprastiate de-a lungul coastei vestice a Greciei Centrale, cele 12 Insule Ionice acopera o suprafata de 2.200 km patrati, se bucura de un climat temperat, ape adanci si cristaline, munti semeti si locuitori joviali, mai mereu bucurosi de oaspeti. Zakynthos, Ithaca, Corfu, Kefalonia, Lefkada si Paxi sunt cele 6 insule importante ale arhipelagului, in timp ce Antipaxi, Erikousa, Mathraki, Othoni, Meganisi si insulitele pustii Strofades, situate la sud de Zakynthos, sunt insulele mai necunoscute.

Frumusetea peisajelor Insulelor Ionice se impleteste impresionant cu o infrastructura turistica impecabila, hoteluri si restaurante excelente, precum si numeroase centre sportive, obiective turistice si evenimente culturale.Datorita acestora si nu numai, Insulele Ionice nu isi vor dezamagi niciodata turistii.

480 € + 95 €

  • taxele de traversare a Marii Ionice;
  • excursiile la: Sofia;
  • Manastirea Rila si Veliko Tarnovo;
  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea;

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 265 €;

La inscriere se achita minim 150 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €;

Grup minim 30 turisti;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

Obs-vezi notele : 1-15, 17, 18,20 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

Insulele Ionice Grecia