Indochina - 15 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin

Indochina este o tara completa,cu un amalgan de culori asiatice,plina de exotism,posesoare a unui peisaj divers,strabatut de rauri extinse si fluvii,dar si plaje tropicale, terase de orez realizate impunator pe pantele muntilor si orase vechi coloniale in plina expansiune.Vizitand Indochina,te vei bucura de peisajele naturale deosebite si vei descoperi cele mai importante obiective turistice,comori ale culturii si spiritualitatii.
Vei descoperi o altă lume, pe care nu te vei sătura să o explorezi și pe care, inevitabil o vei adora. De la farmecul localnicilor, istoria încărcată, muzeele bine conturate, templele vechi și impunătoare până la bucătăria delicioasă, fructele proaspete și prețurile hainelor, totul se va transforma în câte o experiență de neuitat!

Zi1
Bucuresti-Hanoi

sambata, ora 20, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN TURKISH pentru destinatia Istanbul. Ora 21.55, decolare spre Istanbul. Sosire ora 00.30.

Zi2
Hanoi

(mic dejun). Ora 02.35 decolare spre Hanoi.Sosire in Hanoi, ora ….Optional, plimbare (de amuzament) cu risca (tricicleta cu sofer) in zona veche a orasului (multe lacuri, parcuri si temple). Optional, show traditional “papusi pe apa”. Cazare in Hanoi.

Zi3
Hanoi

(mic dejun). Tur (4 ore) Hanoi (asezat la inceputul Deltei Fluviului Rosu) care, printre altele, include si: Mausoleum Ho Chi Minh, Palatul Prezidential, lacul de vest, Templul Literaturii, cartierul colonial, Pagoda pe un pilon, etc.. Timp liber. Ora 15-deplasare la Ha Long cu oprire la Dong Trieu (vizita magazinul de ceramica). Cazare in Ha Long (Marea Chinei de Sud).

Zi4
Hue

(mic dejun). Croaziera (4 ore) in Golful Ha Long (dragonul care coboara in mare) printre unele din cele aprox. 3000 de stanci (denumite dupa forma:banana, broasca testoasa, elefantul, etc.) din calcar-vizita grota Sung Sot si Pestera Loun. Timp liber. Deplasare la Hanoi – zbor spre Danang. Obs. – in zilele: 3,4 si 5 cazarea se va face in acelasi hotel.
Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

Zi5
Hue

(mic dejun).Deplasare de la Dandang la Hue prin Trecatoarea Hai Van (Trecatoarea Norilor, numita asa pt. ca e la 1500 m) din Muntii de Marmura (in grotele sapate in munti se afla splendide temple).In Hue-croaziera (pe vasul dragon) pe Song Huang (raul parfumat),vizita:Mausoleum Imparatului Minh Mang,pagoda Thien Mu, Cita-dela Imperiala, Piata Dong Ba si Mausoleum Imparatului Tu Duc.Timp liber in Hue.
Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

Zi6
Hue

(mic dejun). In Da Nang-vizita Muzeul Cham si China Beach. Vizita statiunea litorala Hoi An,apoi, la 30 km, Tinutul Sfant My Son (denumit si Valea Regilor, aici se afla ruinele fostului regat Champa unde unei femei ii era permis sa aibe mai multi barbati).
Cazare in zona Hue-Danang-Hoi An.

Zi7
Danang- Ho Chin Minh

(mic dejun). Din Dandag zbor spre Ho Chi Minh (orasul scuterelor)-tur (4 ore) care, printre altele, include si: Palatul Norodom (Independentei),Catedrala Notre Dame,Muzeul Ramasitelor de Razboi, cladirile foarte inguste in fata si lungi in spate datorita taxelor pentru “iesirea la strada”, Pagoda Thien Hau, tunelele subterane (din razboiul cu trupele americane) Chu Chi, cartierul chinezesc cu bazarul Binh Tay, etc.Timp liber.Optional, cina in croaziera pe fluviul Mekong. Cazare in Ho Chi Minh (Saigon).

Zi8
Ho Chin Ming

(mic dejun). Optional, excursie (50 km) cu minibusul in Delta Mekongului-croaziera la Insula Unicornului / My Tho (show cu muzica si dansuri traditionale, degustare de fructe tropicale chiar din livada si de ceai vietmanez indulcit cu miere). La intoarcere-vizita Pagoda Vinh Trang. Timp liber. Cazare in Ho Chi Minh.

Zi9
Ho Chi Minh-Cambodgia

(mic dejun). Decolare in Cambodgia la Phnom Penh-tur (4 ore) care, printre altele, include si: Muzeul National, Palatul Regal (daca regele permite), Monumentul Independentei si Pagoda de Argint. Timp liber. Cazare in Phnom Penh.

Zi10
Phnom Penh- Siem Reap

(mic dejun). Decolare la Siem Reap-vizita Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume). Timp liber. Cazare in Siem Reap.

Zi11
Siem Reap-Laos

(mic dejun).Decolare spre Laos in capitala Vientiane (pe malul Mekong)-tur (3 ore) care, printre altele, in-clude si: Arcul de Trimf,Stupa That Loang, P-ta Centrala Talat Sao, templele Sisa Ket si Prakeo. Cazare in Vientiane.

Zi12
Vientiane- Luang Prabang

(mic dejun). Decolare spre Luang Prabang (situat pe malul fluviului Mekong)-vizita : templele Weat Visoun, Weat Aham, Phousi Hill (se urca 328 de trepte si se vede o panorama superba a orasului). Cazare in Luang Prabang.

Zi13
Luang Prabang

(mic dejun). In Luang Prabang (la 5.30, pentru cine nu are somn, se asista la sirurile de calugari, imbracati cu robe portocalii, care au parasit pagodele pentru a primi ofrande de hrana)-vizita Cascada Kuangsi(pe raul Nam Kham,la 1 km de varsarea in Mekong). La 20 km de Luang Prabang se viziteaza Pesterile de Calcar (Tham Ting si Tham Phum / Theoung) de langa Pak-Ou,apoi statuile lui Buddha. Cazare in Luang Prabang.

Zi14
Luang Prabang-Istanbul

(mic dejun). Transfer cu autocarul la aeroport. Ora 17.35 – decolare spre Istanbul.

Zi15
Istanbul-Bucuresti

sambata. Sosire la ora 5.20. Ora 9.05 – decolare spre Otopeni. Sosire la ora 9.30.

1990€+1425€

  • Cei 1425 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru ghizi locali (tot timpul) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;
  • bilete de avion (fara cele de mai jos)+ taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport.
  • servicii ghid roman;
  • 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
  • bilet avion Bucuresti-Hanoi / Hanoi -Bucuresti;
  • transport cu autocar/minibus 2**cu aer conditionat corespunzator numarului de turisti.

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • taxele de iesire din tari (plata pe aeroporturi);
  • taxele (trebuie 6 foto color 4cm X 6 cm) de viza (Vietnam, Cambodgia, Laos), in total aprox.100 usd-plata in excursie.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

La inscriere se achita minim 1000 €;

Supliment single 415 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 100 €;

Grup minim 20 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Acte necesare – pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;
Obs:vezi notele 1-14, 18, 29-30,38 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

Indochina