India - 11Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
India
1250 €

Descoperiți India,o țară diferită,plină de istorie,cu monumente uimitoare și un bogat patrimoniu cultural.Veți vizita unele dintre cele mai faimoase atracții ale Indiei și veți cunoaște cultura prin experiențe speciale.Veti vizita deasemenea Taj Mahal, construit de împăratul Moghul Shah Jahan, ca un memorial al iubitei sale soții. Veți avea ocazia să vedeți această structură uimitoare la răsăritul soarelui, plus Agra Fort, cetatea de gresie roșie din secolul al XVI-lea, unde locuiau conducătorii lui Moghul. În 1876, Jaipur a fost vopsit roz pentru a întâmpina prințul din Țara Galilor și de atunci a fost cunoscut ca „orașul roz”.Veti vizita Fortul Amber, construit în 1592 cu marmură albă și gresie roșie. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante momente oferite în acest spectaculos tur din India. Dacă sunteți un călător care caută o nouă aventură, aceasta este vacanța potrivita.

Zi1
Bucuresti-Delhi

Intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.20, sosire la ora 11.25. Decolare din Istanbul la ora 20.15.

Zi2
Kanpur

Sosire in Delhi la ora 4.35–deplasare (150 km) la Mathura-vizita vechiul centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). Deplasare (325 km) pe ruta Mathura-Agra-Kanpur. Cina si cazare in Kanpur.

Zi3
Kanpur-Varanasi

(mic dejun). Deplasare la Varanasi. La Sarnath (langa Varanasi)-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica. Cina si cazare in Varanasi.

Zi4
Varanasi

(mic dejun). In Varanasi-deplasare la fluviul Gange ( indienii se roaga, dimineata aici, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu. Optional, plimbare cu barca pe fluviu. In Varanasi-vizita templul Bharat Mata(inaugurat în 1936 de către Gandhi și închinat spiritului național al Indiei, având la interior sculpturi în marmură ale hărților indiene). Cina si cazare in Varanasi.

Zi5
Varanasi-Khajuraho

(mic dejun). Deplasare la Khajuraho. Cina si cazare in Khajuraho.

Zi6
Khajuraho-Agra

La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale familiei Chandela (anii 950-1050). Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela. Cina si cazare in Agra.

Zi7
Agra-Jaipur

(mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor). Cina si cazare in Jaipur.

Zi8
Jaipur

(mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.

Zi9
Jaipur-Delhi

(mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.

Zi10
Delhi

(mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.

Zi11
Delhi-Bucuresti

Mic dejun.Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.15. Sosire in Istanbul la ora 10.30. Obs.–se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Istanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.45.

855 €+395 €

 • PRETUL INCLUDE:
 • • servicii ghid roman si ghizi locali; • transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • • bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
 • • 8 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.
 • a) taxe aeroport / securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, show indian si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=310 €;
 • b) taxa de viza India si prelucrare acte = 60 €.
 • Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 195 €.La inscriere se achita minim 400 €.
 • Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
 • Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii.
 • Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.
 • Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Obs. - vezi si notele 1-14, 30,38 si 39.
 • Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.
 • Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Obs. - vezi si notele 1-14, 30,38 si 39.
 • ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 foto color tip pasaport. Nota – este posibila chemarea la consulat pentru amprentare.

1250 €

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.