Egipt - 9Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Egipt
735 €
Zi1
Bucuresti-Cairo

Sambata, ora 19.30, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Ora 21.35, decolare. Sosire, ora 23.00

Zi2
Cairo

Ora 00.35-decolare spre Cairo. Sosire, ora 01.45. Excursie cu autocarul la Alexandria. Pe faleza marii, vizita( exterior),Citadela Kait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In Alexandria se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sosire la Cairo-ora 17. Shopping (2 ore) in Bazarul Khan El Khalili. Cazare in Cairo.

Zi3
In croaziera

(mic dejun). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Saqqara (piramida in trepte). Apoi deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza: Piramida lui Keops +3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kephren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. In Cairo-croaziera pe Nil cu cina. Cazare in Cairo.

Zi4
In croaziera

(mic dejun).Se viziteaza: Muzeul de Egiptologie, Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata). Cina si cazare in tren.

Zi5
In croaziera

(mic dejun).Sosire in Aswan.Vizita Marele Baraj si Obeliscul Neterminat(cel mai mare obelisc din lume,creat-dupa multi arheologi- pentru a comemora cel de-al 16-lea an ca faraon pentru Hatshepsut). Pranz,cina si cazare pe vas.

Zi6
In croaziera

(mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo si Templul Edfu (alcatuit din elementele traditionale ale templelor egiptene din Noul Regat, impreuna cu cateva elemente grecesti, precum Mamisi, care se afla la vest de intrarea principala a templului. Pranz, cina si cazare pe vas.

Zi7
In croaziera

(mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si mormântul lui Tutankamon, Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor). Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Pranz, cina si cazare pe vas.

Zi8
Cairo

(mic dejun). Vizita malul de est – Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor Deplasare in convoi de autocare de la Luxor la Marea Roşie. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental – Al Saqala – Al Dahar) si popas la Marea Rosie. Deplasare la Cairo. Cazare in Cairo.

Zi9
Cairo-Bucuresti

Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 02.40 decolare, sosire la Istanbul, ora 05.50 Decolare la ora 07.10 sosire la Otopeni la ora 08.30.

735 € +255 €

  • Cei 255 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru croaziera pe Nil cu cina si program artistic,excursia (fara biletele de intrare) la Alexandria +taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii turistice din strainatate;
  • servicii ghid roman si ghid egiptean ;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • transport cu avionul Bucuresti –Istanbul– Cairo / Cairo – Istanbul– Bucuresti;
  • 3 cazari cu mic dejun in Cairo in hotel de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);
  • 1 cazare in tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun ;
  • 3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL(vapor de 5***** cu piscina).

Pretul nu include

  • viza,aprox.20 €, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;
  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 295 €;

La inscriere se achita minim 200 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 €;

Grup minim 25 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania; Obs- vezi notele 1-15,19,30,31, 38 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.