Dubrovnik - 5Zile

dubrovnik

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Dubrovnik
265 €
Zi1
Bucuresti-Defileul Dunarii - Belgrad

Miercuri.Plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfantul Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

Zi2
Durmitor Park - Muntenegru-Canionul Tara

(mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici. Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica. Cazare in Cetinje (Muntenegru).

Zi3
Coasta Dalmatiei-Dubrovnik-Cetinje

(mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Cazare in Cetinje.

Zi4
Albania-Durres-Tirana - Skopje

(mic dejun). Deplasare in Albania-vizita statiunea litorala Durres si capitala Tirana. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar. Cazare in Skopje (Macedonia).

Zi5
Skopje - Sofia

Duminica, mic dejun. Se viziteaza Skopje in zona centrala. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse – Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23.

Dubrovnik este cu sigurață cel mai frumos oraș al Croației. Cu forturile sale, zidurile de apărare, influențele italienești și cu multă eleganță. Cu apele limpezi ale Mării Adriatice și cu priveliști minunate. Cu pizza, risotto negru, fructe de mare și gelato. Fie ca te plimbi pe zidurile cetății, urci cu telecabina pe muntele Srd pentru o priveliște uluitoare,te pierzi pe străduțele înguste din piatră, stai la soare pe plaja Banje,mergi cu barca pe insula Lokrum, cauți locurile în care s-a filmat Game of Thrones sau bei un pahar de vin în port,Dubrovnic te va deveni destinatia ta preferata.

265 € + 15 €

  • Cei 15 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru bilet Durmitor Park si excursiile la Defileul Dunarii si Sofia;
  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

Pretul nu include

Pretul se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

La inscriere se minim 150 €;

Supliment single 100 €;

Grup minim 30 turisti;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.; Asigurarea medicala este obligatorie;

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania sau Carte de Identitate;

Obs.la intrarea in Albania se plateste o taxa de 10 €;

Obs-vezi notele : 1-18, 20 si 21.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR265/persoană
265
Total 265 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar