Acasa > Trip Types > Circuite > Asia > Circuit Japonia Muntele Fuji, Turnul Tokyo, Marele Buddha de la Kamakura

Circuit Japonia Muntele Fuji, Turnul Tokyo, Marele Buddha de la Kamakura - 17Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Circuit Japonia Muntele Fuji, Turnul Tokyo, Marele Buddha de la Kamakura
2275 €

Japonia reprezintă îmbinarea perfectă între tradițional și modern, loc în care poți deschide oricând o poartă către trecut sau o ușă către viitor. Acest tărâm care pare a fi desprins din altă lume reunește obiceiuri vechi de mii de ani și tehnologie de ultimă oră. Pe întinderea arhipelagului te poți cufunda în istorie vizitând monumente, castele și temple vechi de mii de ani, a căror unicitate a fost păstrată până în prezent. De asemenea, ai acces la cele mai noi gadgeturi și tendințele futuriste ale modei.

Dacă Japonia nu reprezenta până acum una dintre opțiunile tale de călătorie, cu siguranță că obiectivele sale turistice te vor face să te răzgândești. Muntele Fuji, Turnul Tokyo, Marele Buddha de la Kamakura sau grădina zoologică din Tokyo sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Japonia care te vor incanta.

Zi1
Bucuresti-Istanbul

Intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni, check in Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Decolare, ora 21.40, sosire, ora 23 in Istanbul.

Zi2
Istanbul-Tokyo

decolare din Istanbul, ora 1.40, sosire, ora 19.30 la Tokyo. Transfer la hotel. Cazare in Tokyo.

Zi3
Kamakura-Hakone-Fiji

Mic dejun. Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1252). Deplasare in zona Hakone.Optional,croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare(optional,in conditii favorabile)cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Cina si cazare in zona Nagoya

Zi4
Okayama-Hirosima

Mic dejun. Deplasare prin zona de nord a Marii Interioare a Japoniei. In Okayama- vizita gradinile Koraku-en (aflate pe lista celor trei mari gradini japoneze).

Cina si cazare in Hirosima.

Zi5
Hiroshima-Insula Myajima

Mic dejun. Vizita Hiroshima (Parcul memorial al Pacii cu Domul bombei atomice si Castelul Hiroshima). Deplasare cu ferryboatul la insula Myajima (vizita templul shintoist Itsukushima si Pagoda celor cinci etaje), apoi urcare (optional) cu funicularul pe Muntele Misen la sanctuarul maimutelor. Cina si cazare in Hiroshma.

Zi6
Insula Honshu-Insula Shikoku-Matsuyama-Takamatsu

(Mic dejun). Traversare cu ferryboatul din insula Honshu in insula Shikoku (Hiroshima- Matsuyama). In Matsuyama-vizita templul budist Ishite-ji(este pe lista tezaurelor nationale si pe Ruta celor 88 de temple budiste).De-plasare prin zona de sud a Marii Interioare a Japoniei. Cina si cazare in Takamatsu

Zi7
Takamatsu-Insula Awaji-Himeji-Osaka

Mic dejun. In Takamatsu-vizita Gradinile Ritsurin (1 ora). Deplasare pe podul Ohnaruto in insula Awaji, apoi in Honshu pe podul Akashi Kaikyō,cel mai lung pod suspendat din lume (2 km). Deplasare la Himeji- vizita Castelului Hakuro-ro (al egretei albe). In Kobe-scurt tur (Chinatown, cartierul Kitano-cho). Cina si cazare in Osaka

Zi8
Osaka

Mic dejun.In Osaka se viziteaza turnul zgarie-nori Umeda Sky Building, acvariul si Castelul Osaka. Timp liber. Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel. Cina si cazare in Osaka.

Zi9
Nara-Osaka

Mic dejun. Deplasare pentru vizita templul Horyu-ji.Deplasare la Nara (prima capitala a Japoniei)-vizita Parcul Caprioarelor si templul Todai-ji (cel mai mare constructie din lemn din Japonia). Cina si cazare in Osaka.

Zi10
Kinkakuji-Osaka

Mic dejun.Vizita Kyoto:cartierele Pontocho si Gheiselor Gion, templele:Daitoku-ji (Zen),Kinkakuji(acoperit cu foita de aur), Kiymizu si gradinile Templului Heian.

Cina si cazare in Osaka.

Zi11
Kazanawa- Takayama

Mic dejun.Deplasare la Kazanawa-vizita gradinile Kenrokuen si Cartierul Caselor de Ceai.Deplasare prin zona muntoasa la Shirakawa-go (vizita satul traditional cu case de lemn vechi de peste 300 ani). Cina si cazare in Takayama

Zi12
Matsumoto-Tokyo

Mic dejun.In Takayama se vede piata de dimineata(Asaichi) si partea veche a orasului cu case traditionale din perioada Edo (1600-1868) si cu distilerii de sake. Deplasare la Matsumoto unde se viziteaza (in exterior) castelul, apoi fermele de Wasabi din Daio-Wasabi. Deplasare la lacul Kavaguchi (oprire pentru panorama la Muntele Fuji). Cina si cazare in Tokyo.

Zi13
Tokyo-Asakusa-Odaiba

Mic dejun). Tur (4 ore) Tokyo (zona centrala,de Nord si de Est): Turnul Tokyo (333 m), vizita Gradinile Palatului Imperial, altarul Yasukuni,Ginza districtul de shopping,croaziera(optional) pe raul Sumida la Asakusa-se vede Templul Sensoji (cel mai vechi templu budist din Tokyo),Parcul Ueno(faimos pentru ciresii sai),Podul Curcubeu (Reinbo burijji) si cartierul Odaiba. Timp liber. Cina si cazare in Tokyo.

Zi14
Nikko-Cascada Kegon-Ashikaga Flower Park

Mic dejun. Excursie de o zi la Nikko, unde se viziteaza Altarul Toshugu si fosta resedinta a shogunilor, Vila Tamozawa. Deplasare pentru vizita Cascada Kegon (langa lacul Chuzenji) si Ashikaga Flower Park (glycine-un fel de liliac). Cina si cazare in Tokyo.

Zi15
Kamakura-Muntele Fuji-Tokyo

Mic dejun.Deplasare la Kamakura-se vede statuia Marelui Buddha (Daibutsu-dateaza din 1252). Deplasare in zona Hakone.Optional,croaziera pe lacul Ashi (30 min),apoi deplasare(optional,in conditii favorabile)cu telefericul pt. panorama asupra Muntelui Fuji. Cina si cazare Tokyo.

Zi16
Tokyo -Takeshita Dori-Omotesando-Shibuya-Shinjiku

Mic dejun.Tur (4 ore) Tokyo(zona de Vest):Altarul Meiji, Takeshita Dori (zona comerciala), Omotesando (artera comparata cu Champs Elysees),Shibuya(zona mall-urilor,modei si a vietii de noapte),Shinjiku (zona cu zgarie nori).Timp liber. Cina si cazare in Tokyo.

Zi17
Tokyo-Bucuresti

Mic dejun Transfer la aeroport. Decolare din Tokyo la ora 11,sosire la Paris la ora 16.30. Decolare spre Bucuresti la ora 18.20. Sosire in Otopeni la ora 22.10.

2275 € +690 €

  • Cei 690 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru taxe de aeroport, ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
  • servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Japonia;
  • 13 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
  • 13 cine ;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ;
  • traversarile cu ferryboat-ul;

Pretul nu include

  • urcarea cu funicularul pe Muntele Misen;
  • croaziera pe raul Sumida;
  • deplasare cu telefericul pe langa Muntele Fuji si croaziera pe lacul Ashi ;
  • biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 365 €;

Grup minim 25 turisti;

La inscriere se achita minim 400 €;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare): imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri; Asigurarea medicalӑ este obligatorie;

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din Romania.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.