CHISINAU-CERNAUTI-SUCEAVA-IASI - 5Zile

hotin-2011-144

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
CHISINAU-CERNAUTI-SUCEAVA-IASI
210 €

Cernauti,se poate lauda cu statutul de cel mai mare oras traversat de Prut,cu un amestec fermecător de istorie și contemporaneitate. Centrul său vechi, întins pe o suprafață impresionantă, este împânzit de clădiri frumoase atent restaurate și de monumente pline de semnificație.

Stând la oricare dintre terasele sau restaurantele de pe Olga Kobyleanska poți lua pulsul unui Cernăuți modern și plin de vivacitate. Un Cernăuți în care, atunci când ceri o bere specifică locului, ți se oferă una pragheză. Un Cernăuți confuz încă în privința identității sale naționale și tocmai de aceea atât de fascinant.

Zi1
Suceava, Manastirea Putna

Marti, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucureşti- Gara de Nord (pe Calea Griviţei Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Bacau-Suceava. Se viziteaza Cetatea Sucevei si Manastirea Putna. Cazare in Cernauti.

Zi2
Cetatea Hotin, Cernauti

(mic dejun). Shopping (90 min) in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti cu ghid local (include si vizita la Mitropolie si Universitate).

Zi3
Soroca, Chisinau

(mic dejun). Plecare spre Moldova pe ruta Briceni-Edinet–Riscani. Pe malul Nistrului –vizita Cetatea Soroca. Deplasare pe ruta Orhei (popas in centru) la Chisinau.Cazare in Chisinau.

Zi4
Chisinau, Cricova

(mic dejun). La 10 km de Chisinau, vizita crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri), supranumit Orasul Vinurilor (strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Tur (3 ore) Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul. Se viziteaza Muzeul National de Istorie. Timp liber. Cazare in Chisinau.

Zi5
Iasi, Podul Inalt

Sambata (mic dejun). Se trece frontiera Sculeni (Moldova). Deplasare la Iasi- se viziteaza: Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii (exterior), Grupul statuar al voievozilor si Parcul Copou. La iesirea din Iasi, in Bucium–popas la “Plopii fara sot”. La Vaslui se viziteaza Monumentul Bataliei de la Podul Inalt. Deplasare pe ruta Barlad-Tecuci-Focsani-Buzau.Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti - Gara de Nord (Calea Grivitei- Muzeul CFR)

PRET: 195 €+15 €

  • Cei 15€ se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru bilet vizitare crama Cricova.
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
  • servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Cernauti.

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 75 €;

Grup minim 30 turisti:

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €:

La inscriere se achita minim 50 €:

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii:

Inscrierile se fac incepand cu 02,02,2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie:

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania: Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR210/persoană
210
Total 210 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar