China - 12Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
China
1295 €

China este singura țară modernă cu cultura ce există din cele mai vechi timpuri. Influența politică și economică crescândă în lumea contemporană stimulează interesul turiștilor străini, astfel că astăzi, China este a patra cea mai vizitata tara din lume. China atrage oameni din întreaga lume cu bogata istorie și tradiții, în timp ce natura joacă, de asemenea, un rol semnificativ în preferințele călătorilor.

Zi1
Bucuresti-Shanghai

Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 14, sosire, ora 15.55. Decolare din Amsterdam la ora 17.20.

Zi2
Shanghai

Sosire in Shanghai, ora 10.05. Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao - Venetia Chinei. Transfer la hotel. Cazare in Shanghai.

Zi3
Shanghai

(mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviul Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhi-tectura internationala si shopping(Blv Nanjing).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Shanghai.

Zi4
Shanghai- Hangzhou

(mic dejun). Timp liber. Ora 14-deplasare la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru). Cina si cazare in Hangzhou.

Zi5
Hangzhou-Suzhou

(mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16-deplasare la Wuzhen (shopping in zona valiilor vechi de sute ani). Cazare in Suzhou.

Zi6
Suzhou-Beijing

(mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Spre seara-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou. Cazare in tren.

Zi7
Suzhou-Luoyang

(pranz). Sosire in Luoyang. Se viziteaza Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.

Zi8
Luoyang-Xian

(mic dejun). Deplasare cu autocarul pe autostrada. In Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica. Seara, Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.

Zi9
Xian-Beijing

(mic dejun si pranz). In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta). Langa Xian, in orasul antic-vizita Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 19.30-deplasare, cu trenul de la Xian. Cazare pe tren.

Zi10
Xian-Beijing

(pranz). Sosire la ora 8.18 in Beijing. Excursie la: Marele Zid, unul din mormintele dinastiei Ming (viziteaza la unul dintre ele) si Palatul de Vara.Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera. Cazare in Beijing.

Zi11
Beijing

(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Cina (Raţa Pekineza). Transfer la aeroport.

Zi12
Beijing-Bucuresti

Decolare la ora 8.55, sosire la ora 13.50 in Paris. Ora 18.20-decolare.Sosire, Otopeni, ora 22.10.

1295 € +635 €

  • Cei 635 € se achita obligatoriu la agentia din Bucuresti,pentru show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport, tren (Xian-Beijing, Suzhou-Luoyang) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;
  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • bilet avion Bucuresti-Amsterdam-Shanghai / Beijing-Paris-Bucuresti;
  • transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul (Beijing-Xian, Luoyang-Suzhou);
  • servicii ghid roman si ghizi locali; • 2 cazari in tren (cabine cu 4 paturi);
  • 5 cine, 5 pranzuri si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.

Pretul nu include

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single (inclusiv pe tren) 295 є. Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 60 є / pers.

La inscriere se minim 400 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €;

Grup minim 25 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.18 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala.

Obs. -vezi si notele 1-16, 29-30 si 32.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.