China - 9Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
China
995 €
Zi1
Bucuresti-Shanghai

Intalnire la ora 12 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni biroul check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare, ora 14,sosire-ora 15.55. Ora 17.20 decolare din Amsterdam

Zi2
Shanghai

Sosire in Shanghai, la ora 10.05. Transfer la hotel, deplasare cu autocarul prin centrul Shanghai-ului (Promenada Bund–cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala). Cazare in Shanghai.

Zi3
Shanghai

(mic dejun). In Shanghai-vizita: Yu Garden, Pearl Tv Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviul Albastru (Huangpu). Shopping (Blv Nanjing). Ora 21- deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Shanghai.

Zi4
Shanghai-Zhujiajio- Hangzhou

(mic dejun). Excursie (30 km de Shanghai) la Zhujiajiao-Venetia Chinei.Ora 14-deplasare la Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru). Cina si cazare in Hangzhou.

Zi5
Hangzhou-Suzhou

(mic dejun si pranz). Vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Ora 16- deplasare la Wuzhen (shopping in zona pravaliilor vechi de sute ani). Cazare in Suzhou.

Zi6
Suzhou-Beijing

(mic dejun si pranz). In Suzhou (delta fluviului Yangtze)–orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator’s Garden–Zhouzhengyuan si gradinile “Master of the Net”. Timp liber. Ora 20.57-deplasare, noaptea, cu trenul din Suzhou. Cazare in tren.

Zi7
Beijing

(pranz). Sosire la ora 7.25 in Beijing. Excursie la: Marele Zid (cea mai grandioasa constructie umana), unul din mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara. Seara, la restaurant, cina si show (in stil chinezesc) de opera. Cazare in Beijing.

Zi8
Beijing

(mic dejun). Se viziteaza: Orasul Interzis, Templul Cerului si Piata Tian An Men – cea mai mare din lume. Shopping. Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.

Zi9
Beijing-Bucuresti

(mic dejun).Transfer la aeroport.Decolare cu KLM din Beijing la ora 10.55, sosire la ora 15.20 in Amsterdam . Ora 20.55-decolare. Sosire, Otopeni, ora 00.35.

995 € +520 €

  • Cei 520 € euro se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru show de opera in Beijing, croaziere (Hangzhou, Shanghai), excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte;
  • taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, bilet tren Suzhou-Beijing si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice;
  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • bilet avion Bucuresti-Shanghai/Beijing -Bucuresti;
  • transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul de la Suzhou la Beijing;
  • servicii ghid roman si ghizi locali;
  • cazare in tren (cabine cu 4 paturi);
  • • 3 cine, 3 pranzuri si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.

Pretul nu include

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single (inclusiv pe tren) 495 є;

Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 160 є / pers;

La inscriere se achita minim 400 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Obs.– in cazul in care pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 €/ pers.

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare viza: pasaport, 1 fotografie tip pasaport si asigurarea medicala;

Obs: zborul va fi definitivat cel tarziu cu 40 zile inaintea plecarii;

Obs. -vezi si notele 1-16, 29-30,32,38 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.