CAPPADOCIA - 8 Days

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin

Istanbul – Pamukkale – Antalya – Ankara

Zi1
Bucuresti-Istanbul

Duminica,ora 6.30-plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR) pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei– Edir. Cazare zona Istanbul – Bilecik.

Zi2
Istanbul-Antalya

(mic dejun). Deplasare (ruta Bilecik – Kutahya – Dinar) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termale. Cazare in Antalya.

Zi3
Antalya

(mic dejun). In Antalya plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja. Croaziera pe Marea Mediterana. Cazare in Antalya.

Zi4
Antalya-Cappadocia

(mic dejun). Deplasare la Aspendos – vizita la cel mai bine conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya – vizita Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana-maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori (loc sacru de pelerinaj).
Cazare in Cappadocia (Nevsehir – Derinkuyu).

Zi5
Cappadocia

(mic dejun). Deplasare la Uchisar – panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme, se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran.
Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).

Zi6
Cappadocia-Istanbul

(mic dejun). Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul-tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur. Cazare in Istanbul.

Zi7
Istanbul

(mic dejun).Vizita (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera( 90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

Zi8
Istanbul-Bucuresti

Duminica, mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei – Ruse -Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti.

Cappadocia este un petic de pamant care pare desprins dintr-o alta lume: formatiuni geologice stranii, similare cu cele lunare, labirinturi subterane, fortarete, orase construite sub pamant,toate oferindu-i o savoare unica acestei zone aflata mai tot timpul in atentia istoriei. Capadocia nu inseamna doar straturi de lava si roca vulcanica depuse de-a lungul timpului,ci si suprapunerea unor fasii de istorie care dau nastere unei povesti magice despre cuceritori, culturi disparute, razboaie si sfinti.

Chiar daca aspectul sau de la suprafata incita in continuare interesul turistilor, autenticul spirit al Capadociei este ingropat in adancuri.Sutele de orase subterane si fortarete sapate in munti sunt conectate pentru a crea una dintre cele mai masive retele terestre din lume.

275€

  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferryboat si pod);
  • servicii ghid roman;
  • tur by night Istanbul,
  • Side, Cascada Manavgat si 2 croaziere (Bosfor, Antalya);
  • 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3* si 2* (camere, pt 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include:

  • biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.)

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 120 €;

La inscriere se achita minim 150 €;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €;

Grup minim 30 turisti.;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

In Turcia se achita (obligatoriu) 10 €/pers. pentru ghizii turci de escorta;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala este obligatorie;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania;

Obs-vezi notele : 1-18, 20 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

CAPPADOCIA