Bulgaria - 2 Days

vr

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Zi1
Varna

sambatӑ, ora 6.30 plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei – Muzeul CFR). Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi-Ostrov. In Romania, la Adamclisi, vizita Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale). Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur. Cazare in Varna.

Zi2
Sunny Beach

duminica, mic dejun.Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach-optional,plaja si baie in Marea Neagra. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse – Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti.

Fondată în urmă cu peste 1000 de ani, Bulgaria este unul dintre cele mai vechi state ale Europei. Deşi ocupă doar 2% din teritoriul bătrânului continent, această ţară îşi surprinde de fiecare dată vizitatorii, prin cele 30.000 de monumente istorice, din care 7 sunt incluse în patrimonial mondial UNESCO, prin cele 36 de situri culturale, 160 de mănăstiri, 330 de muzee şi galerii. De asemenea, litoralul bulgar al Mării Negre, cu o lungime de 380 km, este renumit prin plajele sale fine şi late, nisipurile aurii, golfurile cu maluri abrupte şi peşterile submarine. Munţii ocupă 28% din teritoriul Bulgariei, în sud-vestul ţării aflându-se trei staţiuni de iarnă faimoase în întreaga lume. Alte forme de turism aflate într-o continuă dezvoltare sunt cel rural, ecologic şi balnear.

Apa caldă a Mării Negre, soarele strălucitor, plajele largi şi confortabile sau nisipurile fine sunt o zestre dată de la natură,Bulgariei.

75 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

  • cazare cu mic dejun la hotel de 3*** sau 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;
  • servicii ghid roman.

Pretul nu include

  • biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 20 € ;

La inscriere se achita minim 30 €

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile înaintea plecӑrii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport;        

Obs. – vezi notele: 1-18,20 si 39.

You can send your enquiry via the form below.

Bulgaria