Acasa > Trip Types > Sejur > Sejur cu autocarul > Nisipurile de aur, Sunny Beach, Varna, Nessebar, Balchik – Castelul Reginei Maria, Cap Caliakra, Monumentul Tropauem Traiani

Nisipurile de aur, Sunny Beach, Varna, Nessebar, Balchik – Castelul Reginei Maria, Cap Caliakra, Monumentul Tropauem Traiani - 4Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Nisipurile de aur, Sunny Beach, Varna, Nessebar, Balchik – Castelul Reginei Maria, Cap Caliakra, Monumentul Tropauem Traiani
175 €

Nisipurile de aur

Plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

Excursie a doua zi la Sunny Beach, Varna, Nessebar – plaja si baie in mare. Cina şi cazare in Nisipurile de Aur.

Excursie de ½ zi la Albena si Balchik unde se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

Dupa servirea mesei de pranz, plecare din Nisipurile de Aur,cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra(ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi -vizita Monumentul Tropauem Traiani (unul dintre monumentele definitorii ale nasterii poporului roman).

Zi1
Nisipurile de aur

Intalnire la ora 6:15,la ora 6:30 plecare din Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR).Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

Zi2
Sunny Beach

(mic dejun). Excursie de 1 zi la:Varna, Nessebar si Sunny Beach – plaja si baie in mare. Cinӑ şi cazare in Nisipurile de Aur.

Zi3
Castelul Reginei Maria

(mic dejun). Excursie de ½ zi la Albena si Balchik – se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur.Cina si cazare in Nisipurile de Aur.

Zi4
Cap Kaliakra

(mic dejun).Plaja si baie in mare. Dupa servirea mesei de pranz, plecare din Nisipurile de Aur,cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra(ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Vodӑ sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi -vizita Monumentul Tropauem Traiani (unul dintre monumentele definitorii ale nasterii poporului roman). Se traverseaza Dunarea cu bacul de la Ostrov la Calarasi.Deplasare pe Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitӑtile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti.

Hotel DETELINA 3***sau similar,situat in Nisipurile de aur.Camere pentru 2 persoane, cu : TV, aer conditionat, minifrigider, uscator de par, balcon si grup sanitar propriu cu dus. Piscinӑ pentru adulti si piscina pentru copii.

690 RON

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;
  • 3 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Nisipurile de Aur ( de Rusalii,all inclusive).

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii x 1,02);

Supliment single 55 є;

La inscriere se achita minim 50 є;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia se achita cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport;

Asigurarea medicala e obligatorie; Obs-vezi notele : 1-15, 17, 19, 24 si 39.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR175/persoană
175
Total 175 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar