Acasa > Trip Types > Circuite > Circuite in Europa > Circuite in Europa cu Autocar > Belgrad – Timisoara – Cazanele Dunarii, Creatiile Brancusi, Castelul Corvinilor

Belgrad – Timisoara – Cazanele Dunarii, Creatiile Brancusi, Castelul Corvinilor - 3Zile

Castelul corvinilor

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Belgrad – Timisoara – Cazanele Dunarii, Creatiile Brancusi, Castelul Corvinilor
115 €

PODUL LUI TRAIAN – PORTILE DE FIER – DUNAREA LA CAZANE

Zi1
Creatiile Brancusi

Vineri , ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea. Se viziteaza: Palatul C. Brancoveanu de la Horezu, Pestera Muierii, la Tg. Jiu-creatiile Brancusi (Poarta Sarutului, Masa Tacerii, Coloana Infinitului) si la Turnu Severin - Podul lui Traian. Cazare in Drobeta Turnu Severin.

Zi2
Belgrad

(mic dejun). Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Oprire in Belgrad la Kalemegdan (panorama asupra Belgradului-Sava se varsa in Dunare). Tur (3 ore)Belgrad cu ghid local. Timp liber.Ora 19–plecare pe ruta Belgrad-Moravita-Deta. Cazare in Timisoara.

Zi3
Castelul Corvinilor

Duminica.( mic dejun). Se viziteaza: Mitropolia Banatului, Piata Operei, locul izbucnirii revolutiei, Bega Navigabila si Muzeul Banatului (exterior). Ora 11–plecare din Timisoara. Deplasare pe Valea Muresului. In Deva, se viziteaza Lupoaica (la poalele cetatii) si in centrul orasului statuia ecvestra a lui Decebal. In Hunedoara se viziteaza Castelul Corvinilor. Deplasare pe traseul Valea Jiului–Tg. Jiu–Rm. Valcea–Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR).

Viu, misterios, cu obiective si atractii turistice din cele mai variate si cu o istorie fascinanta modelata prin razboi si prin tragedia geopoliticii balcanice, capitala Serbiei pare a se afla in alta lume. Acest oras cu doua milioane de locuitori infloreste primavara, cand serile aduc familii intregi afara, in soarele mediteranean, la multe terase, in timp ce viata de noapte agitata se imprastie si pe strazi, catre barcile de pe rau. Cu o cultura infloritoare a cafenelelor si a restaurantelor, o varietate de obiective turistice fascinante si o pasiune pentru arte si literatura, capitala Serbiei ofera un trai metropolitan la intersectia dintre Europa Centrala si Estica.

Preţ:115 €

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 2 cazari cu mic dejun in hotel de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Nu include

  • Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 30 €;

Grup minim 25 turisti;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 10 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR115/persoană
115
Total 115 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar
  • 30