Albania - 4Zile

durres

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
Albania
185 €

Cultura tradițională albaneză onorează rolul și persoana oaspetelui. În schimbul acestui loc de onoare, se așteaptă respect față de oaspeți. Albanezii se bucură de plimbări lungi pe străzile orașului, beau cafea și, printre generațiile mai tinere, participă la activități de viață de noapte.

Zi1
Sofia - Skopje

Joi, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Tarnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Cazare in Skopje(Macedonia).

Zi2
Albania

(mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memorialӑ a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania. Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Pe litoralul albanez se viziteaza Dures (Amfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian). Cazare in zona Dures (Albania).

Zi3
Albania - Grecia

(mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore (popas 30 min)-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada. Cazare in Kastoria (Grecia).

Zi4
Kastoria

Duminica, mic dejun. Excursie la Lacul Kastoria (popas în oras pe malul lacului). Langӑ Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei.Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 24, în Bucureşti.

185 € +25 €

  • Cei 25 € se achita obligatoriu la agentia din Romania pentru excursiile la Lacul Kastoria,Lacul Kastorias, Sofia si Veliko Tarnovo;
  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii x 1,02);

Supliment single 55 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €;

Grup minim 30 turisti;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Inscrierile se fac începand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Va recomandam sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.;

Acte necesare –pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii în Romania sau Carte de Identitate’

Asigurarea medicala e obligatorie;

Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.

Preț de la EUR185/persoană
185
Total 185 EUR

Date despre excursie

  • Cu autocar