5 Capitale balcanice - 4Zile

Mai jos aveti datele de plecare si locurile disponibile

Date Plecare Pret Locuri
Incarca mai multe
Arata mai putin
5 Capitale balcanice
235 €

Greu de apreciat ce te va cuceri mai mult in aceasta calatorie… Belgradul–viu si misterios, cu obiective si atractii turistice din cele mai variate ,cu o istorie fascinanta modelata prin razboi si prin tragedia geopoliticii balcanice, capitala Serbiei pare a se afla in alta lume; Podgorica-binecuvantata de multe influente, atat culturale cat si mixture de stiluri arhitecturale; Tirana plină de viață și de culoare, inima Albaniei, unde speranțele și visele acestei națiuni se reunesc într-o viată vibrantă și a distracției neobișnuite; Skopjie cu amalgamul extrem de viu si pastelat, interesant si incantator de culturi si traditii multiple, un exemplu autentic de oras in care se reflecta puternica mostenire musulmana, umbra persistenta de pe vremea ocupatiei otomane, care a dominat peste 500 de ani; Sau Sofia,cu aerul oriental ce a strabatut pana astazi secole la rand, care se incapataneaza cu tenacitate sa isi creeze propriul habitat,isi creeaza si recreeaza necontenit o fata unica si contemporana, prin diverse magazine si mall-uri moderne, baruri si cluburi exclusiviste, restaurante si cafenele cu mult sarm.Un mix reusit de fastuoasa capitala europeana,mereu in pas cu ultimele tendinte ale modei dar care isi pastreaza cu sfintenie istoria si traditia de milenii.

Zi1
Belgrad - Serbia

ora 06.15 –prezentarea la imbarcare, Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament - Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.

Zi2
Podgorica - Muntenegru

(mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica. Cazare in Cetinje.

Zi3
Tirana - Albania si Skopje - Macedonia

(mic dejun). Deplasare in Albania-pe litoral se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian). Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar. Cazare in Skopje (Macedonia).

Zi4
Skopje - Macedonia si Sofia - Bulgaria

(mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memoriala a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse – Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti- Gara de Nord (pe Calea Grivitei - Muzeul CFR).

BELGRAD-PODGORICA-TIRANA-SKOPJE-SOFIA

Prelungeste-ti weekendul si hai sa descoperi locuri noi, balcanice, care cu siguranta te vor impresiona. Timp de patru zile vei invata despre istoria Macedoniei, Albaniei, Serbiei si Muntenegru si te vei degaja de toate problemele cotidiene.

Pretul include

  • servicii ghid roman;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

Pretul nu include

  • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pretul se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02);

Supliment single 30 €;

Grup minim 30 turisti;

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 10 €;

La inscriere se achita minim 50 €;

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 31 zile inaintea plecarii;

Obs. persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single;

Inscrierile se fac incepand cu 02.02.2018 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri;

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc;

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport;

Asigurarea medicala e obligatorie;

Obs.-vezi notele : 1-18 si 20.

Poți să-ți trimiți cererea prin formularul de mai jos.