Acasa > Destination > Grecia

Grecia este o destinatie ce abunda in obiective turistice,indiferent daca te gandesti la insule sau la regiunea continentala.
Este imbibata de istorie,astfel ca fiecare piatra pe care vei calca a fost martora unei istorii de mii de ani.
Poti avea o priveliste memorabila asupra Atenei de sus,de la Acropole,sau sa navighezi pe Marea Egee pentru a te bucura de frumusetea incomparabila a insulelor grecesti,poti admira casele traditionale vopsite in alb,sau sa petreci timpul in Metsovo,unul dintre cele mai pitoresti si traditionale zone ale Greciei.Orice vei alege sa faci,noi vom face totul posibil.

Circuit turistic

€575

Insulele Ionice Grecia

11zile

Urmatoarea plecare

€450

Creta

13zile

Urmatoarea plecare

Circuite Culturale

Turismul cultural abordeaza cultura unei regiuni, în special valorile ei artistice. Turismul cultural include turismul în regiunile urbane, în special orase mari, istorice si obiective culturale (muzee si teatre). Poate uneori include turismul în zonele rurale ; este cazul festivalelor în aer liber, casele memoriale ale unor scriitori sau artisti celebri, peisaje la care s-a facut trimitere în literatura. Specialistii sunt de parere ca persoanele care practica turismul cultural cheltuiesc în medie mai mult decât turistii „standard”.

Acesti turisti pot fi interesati în probleme ce tin de domeniul religiei, filozofiei, istoriei, antropologiei etc., si doresc sa ia parte la actiunea de cunoastere a unor evenimente trecute. Evolutiile contemporane în diferite sfere de activitate umana si progresul în domeniile stiintifice, tehnologice, educationale si sociologice sunt, de asemenea, subiecte de interes cultural pentru multi turisti.
Turismul cultural mai poate fi definit pe de o parte din motivatia accesului la obiectivele culturale precum calatorii pentru festivaluri de arta sau alte situri culturale sau eveniment, dar si trasee pentru studiu. Într-un sens mai larg orice forma de turism poate fi definita drept turism cultural daca reuseste sa satisfaca nevoia umana de baza pentru diversitate, având tendinta sa creasca constientizarea culturala a individului descoperind noi cunostinte, experiente si întâlniri. Turismul cultural ofera oportunitatea dialogului intercultural prin posibilitatea dialogului descoperirii si aprecierii diversitatii culturale.

€575

Insulele Ionice Grecia

11zile

Urmatoarea plecare

Pelerinaj

Pelerinajul este o formă de procesiune religioasă care se prezintă sub forma unei deplasări a unui grup de credincioși pelerini, pe jos sau mai nou cu diferite mijloace de transport la un loc declarat sfânt. Acesta poate să fie o biserică, templu, moschee, munte, fântână, izvor, peșteră etc. Pelerinajul se practică în toate religiile din lume, unele drumuri și locuri de pelerinaj devenind renumite. Astfel pentru creștini sunt: Ierusalim, Roma, Santiago de Compostela (cu Drumul lui Iacob), Lourdes. Țelul pelerinilor evangheliști luterani fiind Loccum- Volkenroda, iar pentru lumea musulmană Mekka.

€275

Pelerinaj Grecia

6zile

Urmatoarea plecare

€165

Grecia Pelerinaj + Sejur

6zile

Urmatoarea plecare

Sejur pe litoral

practicat pentru cura heliomarina, sporturi nautice, odihna si recreere, tratament balnear

€575

Insulele Ionice Grecia

11zile

Urmatoarea plecare

€165

Grecia Pelerinaj + Sejur

6zile

Urmatoarea plecare

Other Trips

These are other trips.

€430

Grecia

10zile

Urmatoarea plecare