Bulgaria este o destinatie de vacanta la indemna oricui si are o multime de argumente pentru a fi vizitata.
De la incantatorul orasel Veliko Tarnovo cu impunatoarea cetate Tsarevets,Hotnita-coltul de rai sau micul paradis,la Manastirea Rila-centrul spiritual al Bulgariei,pana la fastuoasa Sofie,toate te asteapta sa le descoperi.

Circuit turistic

275.00

, 8 Days - 7 Nights

Circuite Culturale

Turismul cultural abordeaza cultura unei regiuni, în special valorile ei artistice. Turismul cultural include turismul în regiunile urbane, în special orase mari, istorice si obiective culturale (muzee si teatre). Poate uneori include turismul în zonele rurale ; este cazul festivalelor în aer liber, casele memoriale ale unor scriitori sau artisti celebri, peisaje la care s-a facut trimitere în literatura. Specialistii sunt de parere ca persoanele care practica turismul cultural cheltuiesc în medie mai mult decât turistii „standard”.

Acesti turisti pot fi interesati în probleme ce tin de domeniul religiei, filozofiei, istoriei, antropologiei etc., si doresc sa ia parte la actiunea de cunoastere a unor evenimente trecute. Evolutiile contemporane în diferite sfere de activitate umana si progresul în domeniile stiintifice, tehnologice, educationale si sociologice sunt, de asemenea, subiecte de interes cultural pentru multi turisti.
Turismul cultural mai poate fi definit pe de o parte din motivatia accesului la obiectivele culturale precum calatorii pentru festivaluri de arta sau alte situri culturale sau eveniment, dar si trasee pentru studiu. Într-un sens mai larg orice forma de turism poate fi definita drept turism cultural daca reuseste sa satisfaca nevoia umana de baza pentru diversitate, având tendinta sa creasca constientizarea culturala a individului descoperind noi cunostinte, experiente si întâlniri. Turismul cultural ofera oportunitatea dialogului intercultural prin posibilitatea dialogului descoperirii si aprecierii diversitatii culturale.

City Break

75.00

2 Days - 1 Night
2 Days - 1 Night

Sejur pe litoral

practicat pentru cura heliomarina, sporturi nautice, odihna si recreere, tratament balnear

Other Trips

These are other trips.

430.00

, 10 Days - 9 Nights